Кој град го мразите?

• Креатор на темата Креатор на темата -X- Manager
  • Време на започнување Време на започнување
ја колку што знам во Скопје се одржуваше првпат...

Во Прилеп бе

Toa e prilepski FEST! A ne skopski

Па да бе во Пивофест е во Прилеп, а Пиволенд во Скопје и не гледам причина зошто да нема друг фестивал на пивото освен оној во Прилеп. Исто како да кажеш зошто другиве градови имале музички фестивали, па еден е најстар, што бараат да копираат, или споредби за многу други работи... не бива. А и не се во ист месец.

Во Прилеп бе

Па да бе во Пивофест е во Прилеп, а Пиволенд во Скопје и не гледам причина зошто да нема друг фестивал на пивото освен оној во Прилеп. Исто како да кажеш зошто другиве градови имале музички фестивали, па еден е најстар, што бараат да копираат, или споредби за многу други работи... не бива. А и не се во ист месец.

епа погрешно сум разбрал. Моја грешка-_-

Охрид!Толку клети луѓе на едно место нема никаде во светот! Посебно после летово, за само 5 дена, ме убедија дека и да ми платат веќе патот Велес Охрид не го одам!!!!!

Охрид!Толку клети луѓе на едно место нема никаде во светот! Посебно после летово, за само 5 дена, ме убедија дека и да ми платат веќе патот Велес Охрид не го одам!!!!!
Затоа лејди во Охрид ќе си идеш во септември - октомври или април - мај, тогаш Охрид е најубав.

Затоа лејди во Охрид ќе си идеш во септември - октомври или април - мај, тогаш Охрид е најубав.
Зошто тогаш, кога пак се Охриѓани таму? Јас досега секогаш сум ги бранела кога скопјани викале дека Охриѓани не чинат, бидејќи мислев дека претеруваат, ама летово сфатив дека ништо не функционира, почнувајќи од комуналното претпријатие па до последниот човек на излезот од Охрид!

Дефинитивно Скопје. Може има повеќе алтернативни места за излегување од другите градови, но кога ќе се споредат со тоа колку "тренди" места има и што уште не му се случива на градот едноставо па и не вреди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom