Кој град го мразите?

• Креатор на темата Креатор на темата -X- Manager
  • Време на започнување Време на започнување
dobro jas ne go mrazam ohrid tuku ohrigani mnogu klet narod gjomiti ugostitelski grad se ama od kultura pojma nemaat + aramista se kradat na smetki ne nosat fiskalni pa setne dva pati istite pari ti gi baraat mene ova mi se sluci vo letnica kelonerkata skapa trcanje po carsijata da mi bara pari vtor pat

aj ne jadi mnogu za ohriganite, ti kolku gi znaes ohriganite be ? ako ne ti se sviga ohrid i narodot ne dojdi vo ohrid, barem ke imame edno gubre pomalku.

aj ne jadi mnogu za ohriganite, ti kolku gi znaes ohriganite be ? ako ne ti se sviga ohrid i narodot ne dojdi vo ohrid, barem ke imame edno gubre pomalku.
Хех, ај бериќетна да ви е туристичката сезона, ама со светскава криза, тешко.

Ниеден,:toe: неам потреба да мрзим ниеден град секој си има нешо и убаво а нешо и неубаво.

мразам град од јужната македонска провинција Атина го викаат

Не мразам никој,само имам некои што ми се повеќе или помалку убави.

Мојот...едвај чекам да се иселам од него,таман другата година ке си студирам во Скопје.

Јас не мразам градови, таман работа да си мразам свој народ.
Туку мразам дијалективе што се *некој само и надвор од Скопје*

Тоа...

Мојот...едвај чекам да се иселам од него,таман другата година ке си студирам во Скопје.

Леле ќути како го мразам градот во кој што живееме уфф:devil2: едвај чекам да заминам на факултет :salut:

Како се мрази град уште не можам да сватам. Може да мразите личности кои живеат во одреден град но немојте поради неколку личности да давате оценка дека одреден град не чинел и сте го мрзеле. Јас на пример не го мрзам ама не ми се допаѓа Скопје многу збиен, гужва насекаде............... едноставно сум навикнат на Битола и за ништо не ја давам. Поздрав:helou:

Охрид,а еве и зошто:

l_68da1ddf24c15917af469045094884b2.jpg

l_fdccc504135203b8fc0309c2f0aca2da.jpg

l_763898b96a16b8dad0925258dc533d46.jpg

Во ек на туристичка сезона.АЛОООО!!!!

А башка од то и смрди цела канализација,нарочито кога одиш по чаршијата КОПАААА :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom