1500€ за секс на јавно место

Алексич

I'm LeGenD!
Член од
13 јули 2008
Мислења
567
Поени од реакции
23
Веб-сајт
www.forum.kajgana.com
Што мислите за новиот закон на Македонија. По 1500 евра за секс на јавно место.Јас немам ништо против законот, ама 1500е:uvo:.

Дали го подржувате овој закон, и ваши мислења?

Значи колку побитни работи имаат ова властиве да решат, они се фатиле за донесување на глупи закони.:tapp:
И казната е 1500 евра.:nesvest:

Епа зато почичуууу у шуме и нема да биди јавно местото :smir:

Како и за сите такви закони, мислам дека преувеличуваат малце владата. Разбирам, овој народ освен со казни никако неможе да се стави во ред, ама со вакви парични казни? Луѓето најпрво ќе бараат некои врски за да може да им ја скинат казната, незнам кој ќе се залета да ја плати прави казнава. Посебно во овие тешки времиња, кога народот едвај поминува од месец во месец, па и вакви казни? Лошо...

Што мислите за новиот закон на Македонија. По 1500 евра за секс на јавно место.Јас немам ништо против законот, ама 1500е:uvo:.

Дали го подржувате овој закон, и ваши мислења?
од кај ти е инфово за ваков закон?
јас по кратката потрага не успеав да најдам ништо такво

Значи нема веќе авантуристички секс летоска во парк или на некое друго место :nesvest::nesvest:Шала на страна во овие тешки времиња треба на посериозни работи да се мисли.Последно на што треба да мислат е каде луѓето се сексаат.1500 евра за секс на јавно место.Не се здрави бе :uvo::uvo:

И што ако ги фатат на јавно место ќе им речат: Ај прекинете и вадете по 1500 евра? :pos:

глуп закон. кај да дупиме сеа? нека ни пушти гвујо по едно станче =)

пази виц-
донеле закон како овој, само казната 1000 денари на лице место. џандаров земал да шета низ парк, и здогледува грмушка се тресе нешто...
џандарот-ИСКАЧАЈ НАДВОР! ШТО ПРАВИШ?
јебач бр.1-ебам шефе.
џандарот-ајмо 1000че казна... (и овој му дава пари...)
понатаму оди, друго грмувче, се приближува:
џандарот-ИСКАЧАЈ НАДВОР! ШТО ПРАВИШ?
јебач бр.2-дупам шефе.
џандарот-ајмо 1000че казна, плаќај... (и овој вади, му дава пари)
продолжува понатаму, трета грмушка шушка...
џандарот-ИСКАЧАЈ НАДВОР! ШТО ПРАВИШ!?
јебач бр.3-уф, јебам шефе...
џандарот-ајде плаќај казна 1000 денари.
јебач бр.3-чекај, неам јас, да прашам дали има девојка ми...
џандарот-АХА!!! ЗНАЧИ ДВАЈЦА СТЕ?! 2000 денари...

од кај ти е инфово за ваков закон?
јас по кратката потрага не успеав да најдам ништо такво
На вести кажа сега.:) И на а1 еxclusive имаше репортажа и анкета.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom