Old school цртани

• Креатор на темата Креатор на темата ada
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам баш како се викаше цртанов .. The Three Bears или Junior Bear .. така нешто, али најбоље е .. таткото е многу нервозен лик а син му екстремно глупав и цело време го млати .. закон !

Мечето Ушко и Мразулко мај фејворит:pipi:
ги обожавав цртаниве и уште си ги сакам вака ко ги видов... хммм да ги давет пак без двоумење ќе ги гледам ..
за разлика од овие поновиве цртани кои немаат смисла

и да ...Балтазар беше најако цртанче

Лелеее колку ги гледав сите овие цртани....

Недела после вестите :)
Исто и еден од моите омилени што го даваа на трета МТВ

A toj Bozo so klovnot sto bese???
Lele nostalgija me puka so crtanive,e ovoa se crtani a ne Teletabisi ili Nodi ili Jagodka ili Fifi....hahahha :music3:

да не знае некој како се викаше оној цртанот што го даваа порано на мтв1, со две мачки, куче и папагал (шарен)? никако да ми текне...

да не знае некој како се викаше оној цртанот што го даваа порано на мтв1, со две мачки, куче и папагал (шарен)? никако да ми текне...

Мачките беа морничави и кога мјаукаа пуштаа ехо?

Мачките беа морничави и кога мјаукаа пуштаа ехо?

не, не...
71774533ti3.th.jpg
- на овој цртан мислеше?

Ми текнува дека кучето од цртанот беше кафеаво, а папагалот шарен многу и гаден :)

Омилени ми се скоро сите. Закон цртани беа. посебно ке ги издојувам грашковците,чевлите,пожарникарот сем,були и штрумфови.Тоа беа закон цртани филмови а не како што се овие сега. А и не забележав некој да го ставил,и овој беше добар цртан на Мтв го даваа

Мечето ушко беше нешто што не го пропуштав:pos2::pos2:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom