Телетекс, интернет, радио или нешто друго?

• Креатор на темата Креатор на темата ИДМАК
  • Време на започнување Време на започнување
pa internet :) najcesto livescore.com ama i na mn drugi...
a teletekstot veke ne se gleda bash :helou:

Резултати или Livescore

Тоа зависи во некои примери.
Кога сум кај баба си користам телетекс нормално, кога сум дома на компјутер си пратам на футбал24, ама нешто ако се случи да се завршени натпревари да ги проверам секогаш си отварам лајвскор, и таму си ги гледам завршените, ако ми требат РАКОМЕТ,КОШАРКА,ХОКЕЈ си отварам sportlife.com.mk таму ке си најдам што ми треба, а пак кога немам дома нет а сакам да ги пратам утакмиците си пуштам телетекст а во истовремено и РАДИО, посебно викендов кога сум дома РАДИО и ТЕЛЕТЕКСТ, и си пратам си гледам иии такаа ...

Би рекол дека без телетекстот и не би можеле луѓето што седат во обложувалница да ги пратат резултатите што ги типувале..а втора варијанта е Интернетот, live scores и терај...

Како најчесто ги пратите резултатите од странските првенства?
Телетекс некако искача од мода, само уште во кладилнициве го има.
Јас futbol24 користам најчесто, доста брзи се и има звучен сигнал. На goal.com има и состави и извршени замени.
5 мин пред да падне гол на натпреварот добивам порака.

Flashscore.com најдобри според мене , ги има коефициентите за сите утакмицу од сите можни он-лајн кладилници , има звучен сигнал за гол , има my games си праиш листа на утакмиците што ги имаш и само тие си ги пратиш.

Ај ако може да ми кажете на Канал 5 или на Сител кое бројче е за да гледам резулатати на телетексот, оти гледав на хрватската ама сеа ја укинаа и не знам на другиве програми фала :)
Иначе најчесто ги следам резултатите на овие 2 страни. www.rezultati.com и www.livescore.com

Ај ако може да ми кажете на Канал 5 или на Сител кое бројче е за да гледам резулатати на телетексот, оти гледав на хрватската ама сеа ја укинаа и не знам на другиве програми фала :)
Иначе најчесто ги следам резултатите на овие 2 страни. www.rezultati.com и www.livescore.com

ако имаш FTV од 420 до 430 од wwin кладилница

Не знам дали имал некој проблем ама мене на rezultati.com кога го користев ми излагаше blue screen или попознат како плав екран и ми зезаше писито па морав да се откачам од нив и да идам на live score

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom