Телетекс, интернет, радио или нешто друго?

• Креатор на темата Креатор на темата ИДМАК
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
Како најчесто ги пратите резултатите од странските првенства?
Телетекс некако искача од мода, само уште во кладилнициве го има.
Јас futbol24 користам најчесто, доста брзи се и има звучен сигнал. На goal.com има и состави и извршени замени.

Јас futbol24 користам најчесто, доста брзи се и има звучен сигнал.
Истото :) според мене и најдобро, со тоа што има и звучен сигнал кога ке се дае гол. Кога сум во кола, слушам на радио :) А за составите, не ме интересира баш за некој други тимови, претежно на Арсенал.ком пред да почне утакмица, едно триесетина минути пред таму го има официјалниот состав.

футбол24 другото ми е некако демоде веќе или евентуално спортско радио

И спортско радио се ОК, имаш се на едно место, не мора да шараш низ монитор. Ама па кога се чека една или две утакмици, не сум баш стрплив некој да ми чита за во Финска 2 лига или во Германски регион.:icon_lol:

за резултати користам Livescore, а за статистики ја посетувам само La Gazzetta dello Sport бидејќи поопширна статистика ме интереси само за Калчото.

Па најчесто футбол24 си ја штиклирам само таа лига што ми треба и си чекам да свирне.

XScores ми е најпрегледна за резултати, а чат пат и Livescore ја користам.

www.rezultati.com ја користам највеќе имаат и звучен сигнал,за најпрегледна е xscores.com ама сепак резултати.цом е подобра,спортско радио е добро ама кога сум у автобус или не можам да отворам интернет и така!

футбол24 најчесто а и на радио ми е интересно обично во кола кога се враќаме од кладилница тогаш на радио телетекст најчесто ако ми е иск компјутерот:tv:

Livescore го користам најмногу, телетекстот само кога имам проблем со интернетот :)

Bet-at-home често го посетувам па затоа таму ги гледам резултатите, но и од телетекс уште не сум се одвикнал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom