O
Omer el Faruk
Гостин
Тогаш кркај си од неа и не замарај не со твоите рецепти.:wink:abe ja znam deka svinjata e gnasna zivotinja ali mesoto e zakon brat
Тогаш кркај си од неа и не замарај не со твоите рецепти.:wink:abe ja znam deka svinjata e gnasna zivotinja ali mesoto e zakon brat
Mene toa mi e zabraneto od Higienski aspekt .Aram vo islamot oznacuva nesto sto mu naseteuva na tvojot organizam, a ne na gospoda znaci svinjata kako aram e zabraneta radi nasa zastita od zdravstveni pricini i higienski valjda.abe ja znam deka svinjata e gnasna zivotinja ali mesoto e zakon brat
sp znam brat ja jadam svinsko i neam maka e sea za postari ljudi vikat ne smeat poso e mrsno i moe da im napravi maka so zdravlje ako se jade so kompir przen i leb i vino to e za mlad coek so raboti ne e za stari a za higiena so vikas svinjava koa ja kolat prvo ona se sere do daska ne znam zaso ali uvek taka ako si gleal e posle to ja derat kozhata i se mie so crevo i ostavat krvta da isteche taka da nema muka od higiena poso znam ja sto dushi so jadat svinsko i nemat muki nikad a eden drugar go kasna pcela i on otece celiot be plav stana u vrat nas panika ne fati i na doktor go nosevme so taxi sreca so fativme taxi na vremeMene toa mi e zabraneto od Higienski aspekt .Aram vo islamot oznacuva nesto sto mu naseteuva na tvojot organizam, a ne na gospoda znaci svinjata kako aram e zabraneta radi nasa zastita od zdravstveni pricini i higienski valjda.
Toj sto imal maka so pcelata alergicen e na penicilin neka vnimava drug pat. Jas bez svinsko zjiveam 25 godini mozam uste tolku BLAGODARAMsp znam brat ja jadam svinsko i neam maka e sea za postari ljudi vikat ne smeat poso e mrsno i moe da im napravi maka so zdravlje ako se jade so kompir przen i leb i vino to e za mlad coek so raboti ne e za stari a za higiena so vikas svinjava koa ja kolat prvo ona se sere do daska ne znam zaso ali uvek taka ako si gleal e posle to ja derat kozhata i se mie so crevo i ostavat krvta da isteche taka da nema muka od higiena poso znam ja sto dushi so jadat svinsko i nemat muki nikad a eden drugar go kasna pcela i on otece celiot be plav stana u vrat nas panika ne fati i na doktor go nosevme so taxi sreca so fativme taxi na vreme
Да но зошто ако е така само жените се депилираат тасма? Нели можеби во тој пропис се крие пратениковата желба за што по...овај...подетски изглед на женскиот полов орган?:kesa:За двата пола.
:uvo:Да но зошто ако е така само жените се депилираат тасма? Нели можеби во тој пропис се крие пратениковата желба за што по...овај...подетски изглед на женскиот полов орган?:kesa:
не,Да но зошто ако е така само жените се депилираат тасма? Нели можеби во тој пропис се крие пратениковата желба за што по...овај...подетски изглед на женскиот полов орган?:kesa:
Кон болдираното.Да но зошто ако е така само жените се депилираат тасма? Нели можеби во тој пропис се крие пратениковата желба за што по...овај...подетски изглед на женскиот полов орган?:kesa:
Кои се најголемите гревови во Исламот...???
Не е грев да гледаш во филџан, освен ако си убедена дека тоа што го гледаш во филџанот е дел од твојата судбина и како такво неминовно ќе ти се случи. Нашата судбина единствено ја знае само Аллах, Господарот наш.Дали е грев ако гледам во филџан...???
Која е казната за овој грев?- Самоубиство
Е тогаш 99.99% се во гревови.- Озборувањето
Нема овосветска казна. Личноста сама се казнила. А оносветската казна ќе биде Џехеннемот/Пеколот, додека Бог не му прости.Која е казната за овој грев?
Кога станува збор за озборувањето потполно си во право.Е тогаш 99.99% се во гревови.