Мустаќите се повторно во мода

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
070221_CL_HitlerEX.jpg

Најпознатите мустаќи.:smir:

Joj, знам еден Том Селек (без брада, само бркови)-генгста фазон типац со црна коврџава косица, црни ролки и црни капути.
Стварно сексуљаво му стојат брковите.
Иако свесно алудира на фалусен момент:icon_lol:

Боцкаво-иритирачка мода :smir:. Визуелно не изгледа лошо, ама пак не кај секого. Се надевам дека нема масовно да бидете модерни. :)

Ja i mustaki mislam :helou: nikad ne bi nosel licno jas edino ako me mrzi da se sredam,a mene ne me mrzelo bas mi e film da se sreduvam :vozbud:a i devojka mi kako ke iskomentira me zanima a znam deka ke e :nenene: POMISLUJ :icon_lol:

Абе мода не-мода, пак изгледаат лошо.
Дури и на Бред Пит.

Сигруно се страшно секси кога пие пиво, или јаде нешто, па пената и мрснотијата од храната остануваат на бркот.
Онака, средновековно-викиншки секси:drk:

lemmy02.jpg

Да, да сигурно му сметале кога издупил 10 000 женски. :kesa:

Абе ни на овој не му сметаа
RonJeremy%5B1%5D.jpg

Али не легнуваа со нив ради мустаќите. Пошо и кофа гомна да си истурат на фацата, пак ќе имаат на лагер цури.

Па, све дур не станеш ко нив у однос на слава и пари, брковите само ќе направат да личиш ко redneck и да бидеш одбивен.

Мојата најголема предрасуда за машкиот пол: „Маж не е маж без брада, бркови!“ Што сака нека биде, ама нека има машкост бре, нека се познае челична машка рака, дури и само физички.:pipi:

Сепак, ајм хевинг мај хоупс ап за трендов!:vozbud:

Мојата најголема предрасуда за машкиот пол: „Маж не е маж без брада, бркови!“ Што сака нека биде, ама нека има машкост бре, нека се познае челична машка рака, дури и само физички.:pipi:

Сепак, ајм хевинг мај хоупс ап за трендов!:vozbud:

Тотално се согласувам со тебе. Убаво кажано. Мажите треба да изгледаат малку диво, за да не привлечат да ги скротиме, а тоа најдобро се постигнува со мустаќи и брада.:)

Ја би си пуштил чисто за коа ќе ми помине црна мачка пред мене да се фатам за брк, пошо тројка сум на глаа. А се важи фаќање за брк?:icon_lol::icon_lol::icon_lol: за суеверието?

стварно не ми е јасно една работа
зошто се што ке прочитам во весник или видам на тв, под итно се лупа на кајгана, без да се размисли што е и дали заслужува внимание
колку само тоа фали креативност у голем дел од членовите тоа е чудо:uvo:
срамота

јас од ко памтам модата не згаснала на брковите,бар не за мене...најверојатно од навика заборавам да избричам брковите:)

Ukoad7.jpeg

Кога може Махир, може секој.

Иако јас повеќе сум за ДедоИљовски бркови, јуначки.

346px-Iljo_voevoda.jpg

Инаку, жени...немојте да кенкате за брковите...при кунинглингус, жени шо пробале, викаат било поубаво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom