Стефус-Рефус
Jesus Loves Macedonia
- Член од
- 30 август 2009
- Мислења
- 3.452
- Поени од реакции
- 1.210
дали знае некој каде може да се најдат бесплатни верзии од Сedega или Crossover педерите користат Wine платформа а наплаќаат за своите програми 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дали знае некој каде може да се најдат бесплатни верзии од Сedega или Crossover педерите користат Wine платформа а наплаќаат за своите програми![]()
Треба да платиш user account на нивните web site-ови...Ги има по торенти бе.
aма рам јаде тоа?...ако на virtual box со win уклучам photoshop cs4 ќе сецка ако уклучам и нешо друго на линуксот? барем мозила?Треба да платиш user account на нивните web site-ови...
Како и да е најбоља опција е virtual box стај се во xfce user interface и можеш се да правиш од MS office до најнови игрици. wine e срање.
aма рам јаде тоа?...ако на virtual box со win уклучам photoshop cs4 ќе сецка ако уклучам и нешо друго на линуксот? барем мозила?
Aма не ме привлекува баш Xfce...
Е да не е убав ама е практиченAма не ме привлекува баш Xfce...
океј, не е битноФала како и да е
![]()
Го има некој инсталирано 9.10? Пробав два пати, ми заглавува на 2 минути пред крај, па после не работи стабилно...
This is an alpha release. Do not install it on production machines. The final stable version will be released on October 29th, 2009.
Аха тотално се безплатни и сигнуваат дома за 7-8 дена нарачав пред некој месец едно иако можеш да ги симнеш исто така :helou:Повторно испорачуваат цедиња, така да ако сака некој нека си нарача.