Steam.
wat
- Член од
- 1 октомври 2008
- Мислења
- 1.462
- Поени од реакции
- 624
- Локација
- главенград.мк
- Веб-сајт
- home.comcast.net
Нема проблем.
Знаеш како да наместиш кирилица, или не?
Знаеш како да наместиш кирилица, или не?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каков нет имаш и која линукс дистрибуција ја користиш?Може некој детално да објасни како да се конектирам на нет преку Линукс?
Имам кабловски нет(ама не живема во Македонија),а за линукс појма немам која е прв пат користам Линукс кај да видам тоа?Каков нет имаш и која линукс дистрибуција ја користиш?
Ко ќе го вклучуваш компјутерот мора да ти пишува која дистрибуција стартува (ubuntu, kubuntu, debian, fedora, suse ...). Btw, модемот на LAN или на USB ти е поврзан со компјутерот?Имам кабловски нет(ама не живема во Македонија),а за линукс појма немам која е прв пат користам Линукс кај да видам тоа?
Имаш детално упатство за инсталирање на wine на официјалниот сајт:pomosh kako da go najdam i instaliram Wine za da mozam da igram cs na linux pls help:helou:
Sto e konzola vo linux i kako da ja pustam koristenje i takvi raboti pomos pls ...![]()
Можно е поврзување на виндоус и линукс преку мрежа ? И некое туторијалче како, пошо бегинер сум на линуксов. Убунту 9.04 имам.
Средив веќе, со Samba. Фала у секој случај.