Не, њет.Дали можете да бидете во љубовна врска со жена што не ја сакате?
Јес, да, оф корс :smir:Дали можете да бидете во сексуална врска со жена што не ја сакате?
Како може да си со некој што не го сакаш-за љубов-парадокс. За секс, секако.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, њет.Дали можете да бидете во љубовна врска со жена што не ја сакате?
Јес, да, оф корс :smir:Дали можете да бидете во сексуална врска со жена што не ја сакате?
тоа да осекаш привлечност и такви ствари е ок значи сепак таа личност ти е нешто повеке од пријател,ти одговара во нешто чим си решила да и посветиш дел од твоето време, а не го правиш тоа бидејки имаш некоја корист........Значи го правиш тоа оти сакаш така а има мн шо тоа го прават за да можат материјално да се задоволат да добијат некоја репутација....па и на крај краева денес и сексуално да се задоволат.....со викаше тошо она мене ме сака бе батка со сите др се плеска онка ради реда а само со мене води љубов хахахахаа:pos2:Во врска со некој што не го сакам...па морам да запознаам некој многу добро за да го сакам што значи дека на почетокот од врската за таа личност може да чуствувам симпатија,интерес,занес некој и што ли уште не но љубов никако.Па ако се заљубуваме така лесно кај ни е крајот
Значи заклучок:да
да бидам со некој а да не чуствувам ама ништо за него во никој случај.Нема да можам да издржам и да сакам.Плус и болно е тоа од некоја страна ..:lud:тоа да осекаш привлечност и такви ствари е ок значи сепак таа личност ти е нешто повеке од пријател,ти одговара во нешто чим си решила да и посветиш дел од твоето време, а не го правиш тоа бидејки имаш некоја корист........Значи го правиш тоа оти сакаш така а има мн шо тоа го прават за да можат материјално да се задоволат да добијат некоја репутација....па и на крај краева денес и сексуално да се задоволат.....со викаше тошо она мене ме сака бе батка со сите др се плеска онка ради реда а само со мене води љубов хахахахаа:pos2:
па и тоа не би го можела...од сожалување кон себеси.Единствено ако сакам да бидам со некого можам да бидам со него.во спротивно ќе се мачиме и двајцатада бидеш со некој а да не го сакаш не мора да значи дека си со него само поради пари или репутација, нели може со него да си и од сожалување...?

Се извинувам, да прашам: врската е “љубовна“ ако сте со некој што не го сакате?
Оти ако не го сакате тој со кого делите кревет, нели се’ се сведува на корист и секс? А тоа не е љубовна врска...![]()
Чим се стасало до разменување на течности наместо сликички све спаѓа у таа категорија. 
Така Аутбој, тоа е попрво сексуална врска, љубовна по ниедна линија.Се извинувам, да прашам: врската е “љубовна“ ако сте со некој што не го сакате?
Оти ако не го сакате тој со кого делите кревет, нели се’ се сведува на корист и секс? А тоа не е љубовна врска...![]()