Тука пишуваме на зададена тема *ЧДА стил*(денес: ''Драга Кајгана'')

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
UnholY: Хомосапиенсот што ја отворил оваа тема, има компримитирачко хипокризиски начини за дарсонвализација на повеќето хомосапиенси кои понизно и како во психастенска халуцинација му се поклонуваат на некаков Господ. И целата оваа псевдографија ме тера да ви се посерам со мојот вокабулар.

И мој типичен одговор на ваквиот пост:
:blabla:

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Синдикат: Боо фнучиња и лолитчиња, фкрај глупа тема датибам спечало датибам.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Тим4е - Остајте вие кајгана, дај кажете што да облечам утре за на школо? :back:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Чефтрќа сезона а.к.а рандомајзд

Тамарче: Драго паше, матуф......пашенце......пашлак.....ќе те убијам

Јована смајли: Драго паше, матуф.....пашенце....пашлак.....епа со такво размислување цел живот ќе дркаш

Суссаро: Строго интелегентно и тотално неразбирливо за поголемата маса форумџии моја драга Кајгано.

Бада Бинг: И ќе се кофеинизираме ради дедо мраз Кајгано

цветот: Сакам пупки со различни вкусови Кајгано, Леандра јас и ти бејб заедно....

Свидн: Цеца, Цеца, Цеца.....47ца

ВикторДојран: Јас сум од Дојранската комета и сакам невина девојка да ми биде жена

Мац)): Пишете бе квалитетна рецензија, не два збора за играта. Имам е бизниз за учење. Корун пер ЕДНО јадро се искористува со тој крак, не биди глуп

ДонЈас: Драга Кајгана мајгана шајгана џајгана овајгана....ајде ајде кој е за фс кој е.

ГалеВлае: Ќе си купам пиштол

пио пзс: Ти за ВМРО си?

АВС: Сами си ја избравте владата, да беше СДС немаше да биде вака

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
anaveno: Gega? Siguren si? sto velis за Gjuet-ar!?? Peshkat-ar?!!?site tie imaat koren kafkazsiot jazik, od kade sto doagate vie. lg3,2pac,bigPun,tr2, makedoncite sme postoele uste pred gospot.

Трн Во Око: Да си ми жив и здрав!!!

римз: добро бе ти се читаш што пишуваш? Ај те молам не мешај баби и жаби, како може да сме од таму кога скендербег носел наше знаме? а викаш сме имале ген 2pac а тоа го имаат само црнците, се читаш ли?

Братот: Не сакам да пцујам или навредам никого, ама Албанците смрдат.

GORAZDS: гасна комора за Албанците!!! ниеден да
не остане!!!

Quark: Ne pcuj be govedo!!!

Мистичен: 3 дена бан за Quark, другите продолжете си со дискусијата да не летаат пак банови.

Picaso: Ahahahahahahaha, ne ste salam, abe eve vi fakti za ova za ona.

Трн Во Око: Се е наше! Се од нас почнало!!!

Зевсус: Грешка си, од србите се почна. у меѓувреме да играм спортска јас да видм да фатам нешто.

Ацид: имам ајфон, и ајпунто.

Тиквичка: лилаа шиптариве смрдат...

ЕНТЕР: Еј ацид, кај го зеде и за колку пари, izvinete za kirilicata :P

Некрофилија: *uploadira sliki od mrtvi bebinja*

Acid: Ban. ;)

Точкест: Чекај да ги уредам малце бебињата. (прикачува облаци/clouds демек бебињата зборуваат)

2 b контињуд

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Bada Bing!: Кајгана... Појадок...
Јас би две малолетнички ве молам.
Да. Средно печени.
And thou shall be saved.
Впрочем?!

ada: Интересен концепт, јас сепак би се осврнала генерално на едноставноста и прифатливоста на темава. Секако добредојдена е широкоспектарната симбиоза на мислења и големата достапност обезбедена од самата површност на истата. Всушност сакам да кажам .......... животно искуство ...... неприфатеноста ................ стремежот ..... оригинална ....... и на крај би рекла let's agree to disagree.

Точкест: А каде се твоите јајца?
Конзумирај кајгана, биди маш!
А братче, добра кампања а ти еам. Дали не сум шема а, кажете. Најоргинален.

итар пејо: Леле аман не ми спомињај јајца еј, која рандом дешафка пази. Као копиљ ме пуштаат до најблиска продавница да зеам нешто ствари за по дома. Она како сум се преебал брате, ај шо си изкршиф зуби па и јајца цела влошка. Ама кажи ми бе, кој пијан болен перверзен извратен ретардиран германски гинеколог со никаков осет за естетика пакува млеко у презерватив. Па да му умре фамилија еј, си упропастиф маица, а коњак ми беше жими вујна. Млеко у најлон, ебати индустроча у гз.

Миланез’: Интересен напис во врска со ова. Корисна информација. :smir:

Дивајн: Многу важно е да се спомене како се припрема кајгана на традиционален и конзервативен начин. Кога се конзумира исто мора да се одржува бон тон на ниво, а во преден план секако е културата и добрите манири. Секако потребно е јајцата добро да се познаваат за да им се подари свечениот чин правење на кајгана од истите. Принципиелност и дисциплина, пред се. Никој не умрел од глад, нели :helou:

Ј

јовица11

Гостин
maestro13-Вечер гледајте гала на Операција триумф,жими телевизоров ќе ги номинираат Соња и Вукашин
Vuki-Viola-Fan-Гласајте луѓе за Ана,ќе испадне кој ќе гледа мушки само...
Davor Josifoski-Што ти е бе на тебе?!Не можам да ја гледам таа смрдлата.Луѓе гласајте за Аце,не е најдобар ама македонец е!
^^^магде^^^(го цитира Давор)-Дефинирај смрдла?!Ако не можеш да наједш еве ти линк(и википедија се остава).Леле Николче мој го видовте ли денес?!:drk:
Џену Грл-Јас прв пат денес пуштив ОТ(знаете дека пливам,немам време да гледам тв,кој патем има еден тон прашина,од негледање) ама онаа стварно не знае да пее,јас само што ја гледав се засрамив
4I4-Ти сигурно за Ана збориш?!Па она е најбоља од сите таму
Davor Josifosk(цитира)-Па иди запроси ја.Глеаш Јовица како го запросе Сајко...:tapp:
Crazy in Love-Мислам дека навистина бегате од темава и не знам дали ви кажав ама јас веќе не гледам одкога испадна Џоле.А денес шо се деси?!

D

Delux

Гостин
Немирна
незнам како можат да ви бидат интересни овие теми од типот на кој кого каде зошто
Грллллл
сакам и јас,сакам и јас некој да ме емитира плиззззззззззз
Дивајн
Свашта:pop:
Ацид
Ајде елаборирај зошто вакви теми отвараш

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
maestro13-Вечер гледајте гала на Операција триумф,жими телевизоров ќе ги номинираат Соња и Вукашин
http://forum.kajgana.com/member.php?u=16685
Добро толку е тешко да се сфати темата.

Пишувајте од име на друг член, на тема КАЈГАНА. Ко ќе се смени во операција триумф ако се смени, тогаш пиши го ова.

И не само ти, сите други шо пишат општо како би звучел членот на измислена тема.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
jovica11: Леле шо се деси на Операција триумф, го гледаше некој пресекот?! Леле Ана срце моеее мвамва.

Дур офтопицираме, да си кажам.

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Викторгг: Јас сум Дедо Мраз кајгано!

А

Ајсшутер

Гостин
Џену Грл : Само толку,друг пат кога отвораш тема ќе ја разработиш првен убаво па ќе дадеш информации и ќе провериш дали е дупла.
Точкест : Друже смени дилерот.
Jovica11 : Леле дечки гледајте Операција Триумф и гласајте за Ана срцето мора да ја спасиме мора.
Viktoranius - Ненормален си еј :pos::pos:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
KoNtEjNeR: Има ли овде модератор??? Пет офтопик постови со ред, со целосно промашена тематика... заедно со мојов пост тоа се 6 постови без врска...

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
ВикторГГ
Имам потреба да им кажам на сите,дека ако не сакаат бацки ќе добијат гушки.

бејбидол: сите мислат дека сега нема да пишувам на темава,ама јас ги заебав.

емма: збор :nesum:збор :back:збор :tapp:збор :tv:збор:vozbud: збор :je:збор:pos2:

јове_бт: сите сте фејќери,јас сум најдобар.:icon_cool

корун: сите сте фејќери,а јас сум опседнат со SAW.
глејте го првиот дел на SAW.
може да го гледате и вториот дел на SAW
и третиот SAW е одличен
четвртиот дел на SAW е воодушевувачки.
сега ќе излезе петиот дел на SAW:drk:

mac)) корун пеер сеа ќе ти ги симнам сите делови на SAW(секако на тузбенекистански за нишо да не разбереш):vozbud:

ацид: Сто пати ли ќе ти повторувам.Почекај неколку дена, ќе ти се среди. До твојот прелистувач е.

лејди сатори: среќно одам кај дечко ми.
:pipi:

лезбијангрл: ја стварно не знам шо е со денешнава младина.глупави деца.
и не сум лезбејка,имам дечко

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Точкест : „Се слагам се што рекол Серпико, Ацид, Мистичен„ 72 фонт

Шорти: Лееј коленово..лигаментиве...коленово..лигаментиве.....

Росонерка: Со оглед на ситуацијата.......(километарски пост) Се зависи од карактерот.

Јован: Женско си? Ај се муваме :))

Реактив89
: Тебе сум те сакал најмногу у свет, ко тебе не сум видел друга, еј ти си ми се на светот, ќе скинам цвет од центар на плоштад ке ти го подарам.Еј биди со мене.Еј те сакам будалче. :back::back:

Kajgana Shop

На врв Bottom