Значи каква мизерија сме, се ФИРОМизиравме на свој терен!

• Креатор на темата Креатор на темата POWER-MKD
  • Време на започнување Време на започнување
еве сдсм да беа баш ке направеа да дојда пола европа:pos2:а со парите абе само на бранко 400000 евра нему стигаа за виски:pos2:и кокаинче

Е тоа е више пропуст. А не да се збори на памет покровителот не дал паре и сл. А ова што го кажуеш дефинитивно е пропуст, можело да се поработи да се напрае нешто поише за промоција и сл.

Па јас не реков за пари дека не дале, ама искрено кажи дали имаше некаде ударна промоција за првенството?

Да де многу е супер, да отидат во џеб и сл. го виде "свеченото" отварање? Епа не вредеше ни 100ден. А колку реклами направи Покровителот и Агенцијата за млади испорт, што беа спомнувани 20пати низ натпреварот, за Европското првество? Колку Македонија беше промовирана како домаќин низ светот? Колку туристи има Скопје и Охрид од оваа манифестација? Да не се лажеме...какви 400 000 евра, да беа 400 000 евра ќе беше соодветно како на секое големо спортско натпреварување, а не вака мизерно.
Си отишле парите на друго место,а најмалку таму за каде биле наменети.

Значи сеа не ми ги превртувај зборовите.:):):) Јас убаво си кажав дека супер е што дале пари, ама и јас самата кажав дека немаше никаде промоции, ниту реклами.

еве сдсм да беа баш ке направеа да дојда пола европа:pos2:а со парите абе само на бранко 400000 евра нему стигаа за виски:pos2:

Абе главо букова, не е СДСМ на власт, зашто одма идеч кон вреѓање на опозиција? Сега зборуваме за Покровителот , Владата, која секој ден прави реклами за себе, а не за ваква величествена манифестација, каква што треба да биде. Да беше СДСМ на власт,ајде да ззбориш, ама вака...

Преголемо значење му даваме на првенството.
Ќе не промовирало низ светот!?!?
Да се освестиме дека сепак е ова женски ракомет....не е баш Барса-Реал и нема баш милиони и милиони љубители.

еве сдсм да беа баш ке направеа да дојда пола европа:pos2:а со парите абе само на бранко 400000 евра нему стигаа за виски:pos2:и кокаинче

Туго....па јас мислам дека СДСМ правеа по големи фешти од било каков спектакл што се случувал....Бранко Црвенковски 12 години вие го гласавте....а сега не е муабетот за СДСМ или ВМРО.... Значи се работи за промовирање на државава наша напатена надвор во светот....ама ништо и од тоа....кога треба да се користат вакви настани се брукаме како никогаш до сега...Јас до пред два дена поима немав дека тука ке биде првенствово...Што професионално со спорт се занимавав 10 години

Абе главо букова, не е СДСМ на власт, зашто одма идеч кон вреѓање на опозиција? Сега зборуваме за Покровителот , Владата, која секој ден прави реклами за себе, а не за ваква величествена манифестација, каква што треба да биде. Да беше СДСМ на власт,ајде да ззбориш, ама вака...

Ne e na vlast, ama imeto PORANESHNA JUGOSLOVENSKA ....... e NIVNO neDELO ako si zaboravil.

На офоцијалната веб страна http://www.eurohandball.com/ стоеше Macedonia, мислам дека бугари го правеа преносот, они се криви мајката татарска....

Значи се' се сведува на ВМРО и сдс. Браво, секоја чест!:kesa:

Епа не дреми на кајгана:helou: гледај малку мтв и реклами од владата:back:

Епа не дреми на кајгана:helou: гледај малку мтв и реклами од владата:back:
За кои што пак пари од мене бараат.
:bip: :nerv:
У уста ги гаѓам сите од дпбне,ама топтан сите!!!

Денес,економистката вика,дојде сметка за радиодифузија.
И културно објаснуе жена,вика:
Значи вика,за фирма до десет луѓе се засметуе една радиодифузна такса.И тражи жена аманет да се плати.
Одбиј тоа,викам ја.
Не мислам на Гвујо тупото уште и спотовите да му ги плаќам.
:toe:
И она вика:
Ако не се плати,плаќаат извршител кој што со самото негово доаѓање бара 7.000ден.Барабар блокираат сметка дур да `заврши работа`,т.е да наплати за `поучните` спотови на Гвујо тупото.

Па кај го има ова бе... :tapp:

Најозбилно треба да се приземјите малце...ало синови!!!женски ракомет е не се организира Мундијал у фудбал.
Свесни ли сте тоа на светскава скала на споротови женскиот ракомет котира пониско од ркање тутун.
Која популарност ја сакате од овој,спорт,ова е спорт за нас,малодушните што пополнувавме своевремено празнини од недостаток на успеси по останатите спортови...што носат посетеност и популарност.

едит.додека за фиромизирањето,може ова ќе шокира многумина овдеприсутни :) ама под името ФИРОМ се водиме во секоја ебана огранизација/федерација/асоцијација и кооперација чак надвор од границиве.
Тие налагаат име под кое си пристапил да си го користиш и ќе си го користиш.Ова истово да ви посметаше пред на пример 10-20 години сеа може и немаше да пецка вака.

па така е секаде во свет, ако не плакјаш доагја извршител и ти зема се.па редно време беше малку да заличи на национална тв.:tv:

па така е секаде во свет, ако не плакјаш доагја извршител и ти зема се.па редно време беше малку да заличи на национална тв.:tv:
СКОТОВИ.
:toe:
Имаа у одјавна шпица Трендо и Логин една песна...
идеше отприлике вака:
Остала је самоооо...
фукара и раја...

redno vreme bese i izvrsiteli da ima

inquisition2.JPG

Нема векје сдсмовско краденје на државата.Државата мора да покаже дека е власт и држава. А кому тоа немусе доапгја слободен е ко птица етеја србија бугарија албанија грција.џенем нека фатат:tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom