П
Паган-др
Гостин
шо му се смеете бе напраил битно баланс.
0 v 0
0 v 0

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да? Оти не знаете што ми се случи пред 15 мин. Играме дота, и се паѓам со хостот на страна ( у исти тим ), по 10 минути ме кика оти сум му ги убивал криповите.. Го пуштам у хумор, и реплицира со ова " I was the one that hosted the game and kicked him and I will do it again.
Let me make thing simple. Dota is a team game and all he did was last hit creeps thus letting me get 0 creeps. I warned him 5 times or so and he didn't stop. Last hitting like that on a line with a teammate equals harassment for me and IF this is against the rules on this server I say "ban me"."![]()
Да видите вие што е уметност... лотар на рики :pos2:
Па што, еден член од кајгана дојде на средина со боне флечер со ринг оф басилиус и едно дрвце против тинкер..
а сепак пишаomg
bez komnetar
:poss::poss:
се дешава, мене ме имаат кикнато за хантање крипци со хостот на страна...демек сум му ги гагал...Аман бе до толку да е патетичен типов?Хахахахахх за last hit го кикнал едно големо ROFL.Со закон треба да му се забрани дота на хостов![]()
Да, да, кога јас бев 8ми лвл он беше трети, го убив 2 пати +ФБ па го пушти слардарот на сред =))Па шо? Битно имал за фајр ароус?
Или, не?
![]()