Extra Nab ^_^

• Креатор на темата Креатор на темата RepeatThis
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера едно бате прв пат играше со лион :pos: кој нооб зеде за почеток mask of death и го сјачвање на str :pos:

Ја кога почнував да учам дота на 5.84 на минерот еднаш му направив дезолатор.

Иначе имам гледано моменти како зевсот хелм, истово и кај минерот, скади на тракс.

Да видите вие што е уметност... лотар на рики :pos2:

Да? Оти не знаете што ми се случи пред 15 мин. Играме дота, и се паѓам со хостот на страна ( у исти тим ), по 10 минути ме кика оти сум му ги убивал криповите.. Го пуштам у хумор, и реплицира со ова " I was the one that hosted the game and kicked him and I will do it again.

Let me make thing simple. Dota is a team game and all he did was last hit creeps thus letting me get 0 creeps. I warned him 5 times or so and he didn't stop. Last hitting like that on a line with a teammate equals harassment for me and IF this is against the rules on this server I say "ban me".
tiphat.gif
"

Да? Оти не знаете што ми се случи пред 15 мин. Играме дота, и се паѓам со хостот на страна ( у исти тим ), по 10 минути ме кика оти сум му ги убивал криповите.. Го пуштам у хумор, и реплицира со ова " I was the one that hosted the game and kicked him and I will do it again.

Let me make thing simple. Dota is a team game and all he did was last hit creeps thus letting me get 0 creeps. I warned him 5 times or so and he didn't stop. Last hitting like that on a line with a teammate equals harassment for me and IF this is against the rules on this server I say "ban me".
tiphat.gif
"

Аман бе до толку да е патетичен типов?Хахахахахх за last hit го кикнал едно големо ROFL.Со закон треба да му се забрани дота на хостов :):)

Ја играм 5в5 пред некој ден и од кај мене trax и баткава се дума се мисли шо да земи и на крај му иди една брилијантна идеја да склопи Vladimir и Batlefury.:pos2: Ливна после долго молење од сите.

Па што, еден член од кајгана дојде на средина со боне флечер со ринг оф басилиус и едно дрвце против тинкер..

omg
bez komnetar

:poss::poss:
а сепак пиша :)
Аман бе до толку да е патетичен типов?Хахахахахх за last hit го кикнал едно големо ROFL.Со закон треба да му се забрани дота на хостов :):)
се дешава, мене ме имаат кикнато за хантање крипци со хостот на страна...демек сум му ги гагал...

иначе онтопик..
има бе легенди :) може типот заборавил дека е хост...се дешава :)

Па шо? Битно имал за фајр ароус?

Или, не?

:toe:
Да, да, кога јас бев 8ми лвл он беше трети, го убив 2 пати +ФБ па го пушти слардарот на сред =))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom