Extra Nab ^_^

• Креатор на темата Креатор на темата RepeatThis
  • Време на започнување Време на започнување
А на Лина буруза да склопите бе??? :pos2::pos2::pos2: еден другар тоа...па после дооолго кажување и молење,ми го даде мене, ја играв јурнеро, а на него му склопив соул бустер, и ја у кар...али буриза на Лина...бог да чува!:pos2::vozbud:

Ако играш у pub и ако стигне играта негде над 50-60 минути и споиш се што ти е неопходно, буриза и не е така лоша спојка за лина со третата што ти дава 80% attack speed.

Ај овие колку толку ретки случаи се ... ама ко ке видам некој range херој со vladmir's offering ми се плачи .. а ги има многу .. секоја втора-трета партија по еден гледам.

Ај овие колку толку ретки случаи се ... ама ко ке видам некој range херој со vladmir's offering ми се плачи .. а ги има многу .. секоја втора-трета партија по еден гледам.

Ako играш CW малце по про игри, ќе ти стане јасно зашо некој рејнџ херои се играат со владимирс..

Ako играш CW малце по про игри, ќе ти стане јасно зашо некој рејнџ херои се играат со владимирс..

Брат не мислев за cw, а и јасно ми е мене шо и како се прај.
Мислам за range херој шо од шума не се излезени и шо се тепат сами , аурата нема врска во случајот.

Еден другар пред месец дена направи Battle Furry на Tinkerot, а еден друг другар (добро он тогаш почнуваше да игра) играше не ми текнува кој херој и на страна цело време го цедеа и или умираше или се враќаше во база да се полни и му викаме земи се 2 дрвца за полнење и поминуваат 2 минути кликам горе да видам како му иде гледам дегенот имаш во Inventory 28 дрвца и таков му викаме Што ти е бе луд?! И овој вика Сега нема да можат да ме чепнат! :pos2:

Брат не мислев за cw, а и јасно ми е мене шо и како се прај.
Мислам за range херој шо од шума не се излезени и шо се тепат сами , аурата нема врска во случајот.

Те капирам де, паб гејм, шосакаш (: на магина дагер ќе земат да можат..

другар ми пред некоја недела
Battle fury и Bloodstone на Луна, екстра комбинатион

Играме така 5в5 на мак 1.И еден од наша на наиксот му стави хелм и санџа и јаша.Сигурно нечул за орб ефекти:pos2:А еднаш го лажев едно да ставе санџа и јаша сатаник и манта за да го тепа другар му.Мали деца од 1 одд играеа:duel:

А на луна да склопиш санџа и јаша треба стварно да си наб... еднаш еден глуп хост му склопи :tapp:

Играме така 5в5 на мак 1.И еден од наша на наиксот му стави хелм и санџа и јаша.Сигурно нечул за орб ефекти:pos2:А еднаш го лажев едно да ставе санџа и јаша сатаник и манта за да го тепа другар му.Мали деца од 1 одд играеа:duel:
sange & yasha so helm raboti ... samo helmot ne fakja koga ima maim effekt od sangeto (slow koga mu pusta)

Од кога на разор му се става helm sange&yasha и vladimir?

vladimir NE. S&Y i helm se stakira.Mislam deka se stakuva i skadi(ranged) so chain(eve na primer RAZOR). I neznam so se slucuva ama vo posledno vreme site mi pravat vanguard na heroi kako(lina,akasha,lion).

skadi za range heroi ne e orb efekt..
za ova so diskutiravte deka range heroi vo cw zemaat vladmirs toa e ako igras nekoj suporter..i nemas so da prais a imas mn pari ke zemis vladmirs drugite da se lecat

igrav pred 15 min i eden batka zede 4 vanguradi.:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom