Extra Nab ^_^

• Креатор на темата Креатор на темата RepeatThis
  • Време на започнување Време на започнување
Igrav pred pola sat odprilika i batkata fino lepo si zede Vladimir na Sniper

Ја порано кога учев дота му ставав на секој херој по 2 патичиња пошо си мислев-две нозе нели логика итн ...
Не дај боже да ми се паднеше пајачето, ќе требаше сите 6 слота патики да ги направам :)

Може некој да ми обајсни што значи тоа Ladder game На ГГЦ?

Ја порано кога учев дота му ставав на секој херој по 2 патичиња пошо си мислев-две нозе нели логика итн ...
Не дај боже да ми се паднеше пајачето, ќе требаше сите 6 слота патики да ги направам :)
А ако ти се паднеше Necrolic на пример??:pos2:
И тогаш ке земеше две патичиња?

Тогаш ќе земеше пропелери :pos2:

:pos::pos::pos:

Јас да сум на Хостот на местото, во тај момент без збор ќе си ја напуштам Гарената, и дури после 1-2 недели ќе се вратам, оти вака ништо не бива. Ќе си останеш цел живот комедија за другите.:)
Иначе закон е било тој момент...:pos:

Може некој да ми обајсни што значи тоа Ladder game На ГГЦ?

Значи ладер ти е уствари реалниот левел на гарената, ти пиши колку имаш победи, колку изгуби, и колку пати си излегол од игра. И се убаво им е на правено за секоја игра се запишува што каков херој си играл.

Ладер соби ти се Европа од 1 -15 Потоа од секоја друга држава по една соба , мислам дека тоа секаде е првата соба. :smir:

Значи ладер ти е уствари реалниот левел на гарената, ти пиши колку имаш победи, колку изгуби, и колку пати си излегол од игра. И се убаво им е на правено за секоја игра се запишува што каков херој си играл.

Ладер соби ти се Европа од 1 -15 Потоа од секоја друга држава по една соба , мислам дека тоа секаде е првата соба. :smir:
Да ама пак го рестартираат на некое време.

Вчера играв 4в4 со едни.И зема тој еден на вајперот владимир му стави:uvo:

А на Лина буруза да склопите бе??? :pos2::pos2::pos2: еден другар тоа...па после дооолго кажување и молење,ми го даде мене, ја играв јурнеро, а на него му склопив соул бустер, и ја у кар...али буриза на Лина...бог да чува!:pos2::vozbud:

Една ретарда исто ко овој над мојот пост, си купил рецепт за радианс на 5 лвл и оди да се тепа со ахе ( беше гондар мислам или мортред, херој со 500 хп :) ), ахето се заврте еднаш, криповите го удрија 3-4 пати, му фрли улти и го утепа, батето излезе оти играта му била багирана и радиансот не му даваш демиџ и не правел демиџ у 500 аое како што требало..

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: еллелеллел НОООББББ!!! баг имал...100% :pos2::pos2: а на Ннаих крипецов шо е...сол бустер да споиш?? одговара а??:pos2::pos2: кинење до даска било коа видов тоа, и буризот на лина

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom