GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Да, да, кога јас бев 8ми лвл он беше трети, го убив 2 пати +ФБ па го пушти слардарот на сред =))
RING OF BASILIUS NA BONE FTW!!
Neznam kako ne te tepal

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, да, кога јас бев 8ми лвл он беше трети, го убив 2 пати +ФБ па го пушти слардарот на сред =))
А ако ти се паднеше Necrolic на пример??:pos2:Ја порано кога учев дота му ставав на секој херој по 2 патичиња пошо си мислев-две нозе нели логика итн ...
Не дај боже да ми се паднеше пајачето, ќе требаше сите 6 слота патики да ги направам![]()
Hostot izlegol za Balance
Може го земал за да лечи крипоиIgrav pred pola sat odprilika i batkata fino lepo si zede Vladimir na Sniper
Може некој да ми обајсни што значи тоа Ladder game На ГГЦ?
Да ама пак го рестартираат на некое време.Значи ладер ти е уствари реалниот левел на гарената, ти пиши колку имаш победи, колку изгуби, и колку пати си излегол од игра. И се убаво им е на правено за секоја игра се запишува што каков херој си играл.
Ладер соби ти се Европа од 1 -15 Потоа од секоја друга држава по една соба , мислам дека тоа секаде е првата соба. :smir:
Да ама пак го рестартираат на некое време.
Не туку ќе земеше две Gloves of Haste за да му ги клај на крилата(ако ги собери):wink:Тогаш ќе земеше пропелери :pos2:
Една ретарда исто ко овој над мојот пост, си купил рецепт за радианс на 5 лвл и оди да се тепа со ахе ( беше гондар мислам или мортред, херој со 500 хп), ахето се заврте еднаш, криповите го удрија 3-4 пати, му фрли улти и го утепа, батето излезе оти играта му била багирана и радиансот не му даваш демиџ и не правел демиџ у 500 аое како што требало..