Фан Клуб : Овче Поле

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Еве ја шансата за Панчо, може да биде тренер, сите го поштуват, голем стратег е. Светиниколскиот Мурињо на кошарката. :vozbud: :)
П.С. гледам има некоја веб страна wild boys ова - она, па ме интересира, шо е тоа WEST WILL RISE AGAIN? Некоја раперска глупост? East coast vs West coast, нешто такво? Оти Овче Поле нема блага веза со запад.:smir:

Член од
25 јуни 2007
Мислења
100
Поени од реакции
2
Еве ја шансата за Панчо, може да биде тренер, сите го поштуват, голем стратег е. Светиниколскиот Мурињо на кошарката. :vozbud: :)
П.С. гледам има некоја веб страна wild boys ова - она, па ме интересира, шо е тоа WEST WILL RISE AGAIN? Некоја раперска глупост? East coast vs West coast, нешто такво? Оти Овче Поле нема блага веза со запад.:smir:
Jas kako sto znam Ljutkov seuste e trener,neznam sto i kako bilo rabota samo me zacudi ova sto go procitav vo makedonski sport :

Sto se odnesuva za igrac
kiot del, po nekolkute "suvi
treninzi" i maliot odmor,
Slobodan Mihajlovski gi
ostavi zad sebe problemite
so povredata, sto znaci deka
maksimalno podgotven ke go
doceka duelot so kavadarcani​
vo sabota navecer.???

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Ангел Љутков ќе остане на тренерското место,а за Караџов и Боби незнам

Член од
30 декември 2009
Мислења
92
Поени од реакции
3
Jas kako sto znam Ljutkov seuste e trener,neznam sto i kako bilo rabota samo me zacudi ova sto go procitav vo makedonski sport :

Sto se odnesuva za igrac
kiot del, po nekolkute "suvi
treninzi" i maliot odmor,
Slobodan Mihajlovski gi
ostavi zad sebe problemite
so povredata, sto znaci deka
maksimalno podgotven ke go
doceka duelot so kavadarcani
vo sabota navecer.???

И сега,ќе играат овој Слободан,дај објаснете.
Весници велат ќе игра,некој од тука нема
Ме збунивте

Член од
23 декември 2007
Мислења
385
Поени од реакции
16
ОВЧЕ ПОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ, ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ, ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ !

Ајде утре победа , сите во сала и со добра атмосфера до победа :sekss:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Тоа WILD BOYS е уште кога се основани Овчари, а нема никаква врска со Западот :wink: Туку Името на Навивачката група е Овчари Запад :wink:

Еве една слика на Овчари, од почетокот на постоењето (пишува на шаловите Овчари - Wild Boys) :wink:

И сега,ќе играат овој Слободан,дај објаснете.
Весници велат ќе игра,некој од тука нема
Ме збунивте
Читај денешен Македонски Спорт и се ќе ти стане јасно... :toe:

Smesko, не постирај цитати од весници од пред два дена :helou:

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Тоа WILD BOYS е уште кога се основани Овчари, а нема никаква врска со Западот :wink: Туку Името на Навивачката група е Овчари Запад :wink:

Еве една слика на Овчари, од почетокот на постоењето (пишува на шаловите Овчари - Wild Boys) :wink:

Аха, не сум знаел.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Нов пораз на домашен терен од Фени Индустри со резултат 82-93

Заслужена победа на гостите кои водеа од почеток до крај... прво полувреме катастрофална игра на Овче Поле... се губеа премногу топки во нападот, гостите постигнуваа лесни поени, шут за три поени 0% итн. итн... Додека гостите денеска беа шутерски расположени посебно во првото полувреме и затоа на полувреме резултатот беше 31-53 :jaj:

Во второто полувреме имаше подобрување во играта кај Овче Поле и на две минути до крајот дојдовме до достижни осум поени негатива, но повторно промашени шутеви за два и три и Фени преку контра напади ја зголеми разликата и на крај +11 за гостите :toe:

Во домашните денеска неверојатен Небојша Ристиќ со феноменални 42 поени, штета што немаше подршка и од другите соиграчи... Во листата на стрелците се запишаа и Марјан Младеновиќ со 13 поени, Данило Шибалиќ со 10, Бобан Билбија со 8 поени, Александар Хелд со 6 (Хелд се повреди некаде во третата четвртина, нагазна лошо и го пресвитка глуждот :nesvest:) и Ристе Стојанов со 3 поени... :toe:

Во листата на стрелците кај Фени Индустри се запишаа Душан Кнежевиќ со 21 поен, Дарко Соколов 15, Џејмс Лајф со 14 поени, Владо Поповиќ со 10, Бојан Трајковски и Бошко Јововиќ со по 9 поени, Ѓуров педерот со 5 поени, Горан Самарџиев 4 и Владимир Брчков со 2 поена :smir:

П.С. Коментар за судиите е сувишан :kesa:

Поздрав :smir: :)

Член од
23 декември 2007
Мислења
385
Поени од реакции
16
Пораз :tapp:

Еден коментар имам , со 4те технички шо ни ги дадоа не тепаа...

Член од
30 декември 2009
Мислења
92
Поени од реакции
3
Нов пораз на домашен терен од Фени Индустри со резултат 82-93

Заслужена победа на гостите кои водеа од почеток до крај... прво полувреме катастрофална игра на Овче Поле... се губеа премногу топки во нападот, гостите постигнуваа лесни поени, шут за три поени 0% итн. итн... Додека гостите денеска беа шутерски расположени посебно во првото полувреме и затоа на полувреме резултатот беше 31-53 :jaj:

Во второто полувреме имаше подобрување во играта кај Овче Поле и на две минути до крајот дојдовме до достижни осум поени негатива, но повторно промашени шутеви за два и три и Фени преку контра напади ја зголеми разликата и на крај +11 за гостите :toe:

Во домашните денеска неверојатен Небојша Ристиќ со феноменални 42 поени, штета што немаше подршка и од другите соиграчи... Во листата на стрелците се запишаа и Марјан Младеновиќ со 13 поени, Данило Шибалиќ со 10, Бобан Билбија со 8 поени, Александар Хелд со 6 (Хелд се повреди некаде во третата четвртина, нагазна лошо и го пресвитка глуждот :nesvest:) и Ристе Стојанов со 3 поени... :toe:

Во листата на стрелците кај Фени Индустри се запишаа Душан Кнежевиќ со 21 поен, Дарко Соколов 15, Џејмс Лајф со 14 поени, Владо Поповиќ со 10, Бојан Трајковски и Бошко Јововиќ со по 9 поени, Ѓуров педерот со 5 поени, Горан Самарџиев 4 и Владимир Брчков со 2 поена :smir:

П.С. Коментар за судиите е сувишан :kesa:

Поздрав :smir: :)
40:51 Второ полувреме
Прв натпревар што сум го гледал Овче Поле во живо:
За судиите што да кажам,прво полувреме ужас,додека второ беа сосема задоволителни.Ристиќ не е ѕвер,он е ѕвериште(3 покрај него и ги играше како сака),додека од другите немаше подршка.Мислам дека на Данило му "идеше" и дека требаше повеќе да биде проигруван и повеќе да шутираше.Бошко значи беше ужас.Хелд се повреди и ако не игра во наредните натпревари ќе биде многу тешко.
П.С. Видовте ли што направи Ристиќ кога го исклучија Ѓуров :violent1:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
П.С. Видовте ли што направи Ристиќ кога го исклучија Ѓуров :violent1:
Знам дека тие уште од Кавадарци кога се играше пријателската се замерија... и видов и дека Ѓуров во игра го провоцираше Ристиќ со правење на гримаси со цел Нешо да подлегне на провокацијата и да добие исклучувачка... :jaj: А, незнае дека може да добие само ќотек што ни на филм не е го гледал :)

А, баш тоа не сум го видел, што направил Ристиќ кога Ѓуров направи 5 лични и мораше да испадне од игра??? :wink:

Член од
30 декември 2009
Мислења
92
Поени од реакции
3
Знам дека тие уште од Кавадарци кога се играше пријателската се замерија... и видов и дека Ѓуров во игра го провоцираше Ристиќ со правење на гримаси со цел Нешо да подлегне на провокацијата и да добие исклучувачка... :jaj: А, незнае дека може да добие само ќотек што ни на филм не е го гледал :)

А, баш тоа не сум го видел, што направил Ристиќ кога Ѓуров направи 5 лични и мораше да испадне од игра???
:wink:
Ѓуров направи лична(5) врз Ристиќ и овој застана на линијата да ги шутира.И Ѓуров кога испаѓаше од теренот помина пред Ристиќ и овој со прстите направи пиштолче :violent1: (знаеш како)и го упуца,демек го исфрлил од игра,му фалеше уште крајниот потег ,да дувне пред цевката "пиштолот".(Можеш да замислиш како изгледаше)
Се згазив од смеа:pos::pos::pos:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ѓуров направи лична(5) врз Ристиќ и овој застана на линијата да ги шутира.И Ѓуров кога испаѓаше од теренот помина пред Ристиќ и овој со прстите направи пиштолче :violent1: (знаеш како)и го упуца,демек го исфрлил од игра,му фалеше уште крајниот потег ,да дувне пред цевката "пиштолот".(Можеш да замислиш како изгледаше)
Се згазив од смеа:pos::pos::pos:
Ејјј не сум го видел тоа :pos: Тоа најпрвин го направи Ѓуров кога Ристиќ бараше фаул од Ѓуров, а судиите не му досудија и педерот така направи како пиштолче демек го наместил... :nesvest:

Ама незнае дека се Се Плаќа, Се Се Враќа :) 42 Коша му даде Нешо, го растури вчера и пред време го прати "под туш"... :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom