Фан Клуб : Овче Поле

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Мекензи мислам дека моментално никаде не игра

Мекензи моментално игра во Лос Анџелес Дефендерс... тоа мислам дека е втората екипа на Лос Анџелес Лејкерс, ама како што разбрав слабо имало плати таму, и дека кој успее влева во првиот тим на ЛА Лејкерс и се полни со пари :) а, Мекензи слабо се снаоѓал таму и според некои сознанија сакал да дојде кај нас... ама има време за тоа... :helou:

П.С. Ник Стенлинг (не сум сигурен за презимето) веќе е дојден и во Понеделник ќе го има првиот тренинг со екипата... :wink:

Член од
25 јуни 2007
Мислења
100
Поени од реакции
2
Мекензи моментално игра во Лос Анџелес Дефендерс... тоа мислам дека е втората екипа на Лос Анџелес Лејкерс, ама како што разбрав слабо имало плати таму, и дека кој успее влева во првиот тим на ЛА Лејкерс и се полни со пари :) а, Мекензи слабо се снаоѓал таму и според некои сознанија сакал да дојде кај нас... ама има време за тоа... :helou:

П.С. Ник Стенлинг (не сум сигурен за презимето) веќе е дојден и во Понеделник ќе го има првиот тренинг со екипата... :wink:
Stallings Nick blisku bese :wink: eve nesto za nego sto najdov http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry=MNT&PlayerID=115694&AmNotSure=1 po ovie rezultati nekako ne mi ostavi dobar vpecatok kako sto go najavuvate pa ke go:tv:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Abe mn se preforsiravte i vie so titulava, bidete raalni malce polufinale i dobro e, edina nadez vie kupot so malce poise sreka u finale da vlezete preku poslab tim od ligata i u finale da se nadminete sebesi pa da pobedite nekoj od favoritite, inace ke mi bide milo dokolku Ovce Pole osvoi nekoj trofej, poise radi gazdata sto vlozuva pari vo kosarkata p i ponatamu da ima volja za vlozuvanje da bide ligava na nekoe nivo kolku tolku, ova sea sto e ne lici na niso, sportski pozdrav

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Abe mn se preforsiravte i vie so titulava, bidete raalni malce polufinale i dobro e, edina nadez vie kupot so malce poise sreka u finale da vlezete preku poslab tim od ligata i u finale da se nadminete sebesi pa da pobedite nekoj od favoritite, inace ke mi bide milo dokolku Ovce Pole osvoi nekoj trofej, poise radi gazdata sto vlozuva pari vo kosarkata p i ponatamu da ima volja za vlozuvanje da bide ligava na nekoe nivo kolku tolku, ova sea sto e ne lici na niso, sportski pozdrav
Абе не се префорсиравме, само големи оптимисти сме... :)

Шала на страна, според мене, како што е оваа ситуација во нашата кошарка... јас мислам дека пласман во полуфинале не би требало да претставува проблем (Работнички и Пелистер се пред распаѓање, дај Боже да останат во лигата колку да го довршат првенството, па да се тражат спонзори за наредната сезона)... јас искрено за противник во полуфиналето ги посакувам Вардар Осигурување и мислам дека со + некое засилување, дека може да ги изненадиме, додека со Фени Индустри мислам дека ќе немаме шанси за финале... :toe:

П.С. Ќе може некој да ми каже до колку победи ќе биде во полуфиналето, и дали некоја екипа ќе има предност од 1-0 во сериите или полуфиналето ќе стартува од 0-0, а предноста на "фаворитот" да биде тоа што првиот натпревар би го играле на домашниот терен??? :helou:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
U meguseben duel ako e bolje ekiupata ke startuva so prednost, i normalno domasen teren isto ako ima bolje startna pozicija

inace rabotnicki ne se raspaga ne se sekiraj za toa :)

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
U meguseben duel ako e bolje ekiupata ke startuva so prednost, i normalno domasen teren isto ako ima bolje startna pozicija

inace rabotnicki ne se raspaga ne se sekiraj za toa :)
какво распаѓање, работнички се засили со Саздов, Симоновски и Станимировиќ, и напротив ќе има солидна прва петорка со тоа што во екипата остануваат Благој Јанев,Димитровски и Хаџибулиќ :wink:

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
bb[noone];3244325 напиша:
какво распаѓање, работнички се засили со Саздов, Симоновски и Станимировиќ, и напротив ќе има солидна прва петорка со тоа што во екипата остануваат Благој Јанев,Димитровски и Хаџибулиќ :wink:
Па добро е тоа..ќе биде поинтересно и барем нема лигава да ни биде срање

Само незнам што повеќе би направиле со Саздов и Станимировиќ

Член од
23 декември 2007
Мислења
385
Поени од реакции
16
бев на првиот тренинг, Ник е чудо од човек. Се што шутна за 3 , 2 се погоди, има одлично забивање, атракции у пичку матер значи НАЈДОБАР !

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
бев на првиот тренинг, Ник е чудо од човек. Се што шутна за 3 , 2 се погоди, има одлично забивање, атракции у пичку матер значи НАЈДОБАР !
Не се одма пали, има натпревари ќе го видиме... и Санди Мухаџиќ првиот тренинг погодуваше и забиваше атрактивно и сега... полека има време :wink:

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
Де бре не бил ништо посебно ко шо ми кажаа, но бил солиден.. а дали ќе остане ќе одлучат у сабота:wink:

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
bb[noone];3248417 напиша:
Де бре не бил ништо посебно ко шо ми кажаа, но бил солиден.. а дали ќе остане ќе одлучат у сабота:wink:
Абе за оставање ќе го остават(може да си оде само ако бара плата која не може да му ја дадат),сигурно немамо некое подобро решение во моментов....Него на нас ни треба подитно центар(македонец),инаку обраме го бостанот

Kajgana Shop

На врв Bottom