Фан Клуб : Овче Поле

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ајде и од мене нека е честито победа и нека не прати среќа во Супер лигата и дај Боже на крајот да се искачиме на најмалку 4-тото место за да влеземе во 1/2 финалето, па потоа што даде Господ тоа...

Ристиќ со 21 поен и 10 скока и Билбија со 21 и 8 скока беа најефискасни кај Овче Поле... Хелд со 29 поени и 6 скока и Ѓорѓе Јовановиќ со 18 поени 10 скока најефиакасни кај Пелистер

Сега следува пауза за празниците и таму околу 10-12 Јануари се игра Купот на Македонија, а додека Супер-лигата започнува некаде околу 27-29 Јануари :smir:

Ovce_Pole-9

^Tennis Lover^
Член од
12 декември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Браво за нашите,одлична игра:helou:Мене се повеќе и повеќе ми се допаѓа играта на овој Боби или Слободан,како му беше презимето?Михајловски или така нешо?:kesa:Што мислите за него?

Член од
23 декември 2007
Мислења
385
Поени од реакции
16
Честито победа , заслужена , одлична игра на нашиве .. :smir: :vozbud:

А Михајловски Боби е еден мегу најдобрите во тимот , не пратиш редовно кошарка :)

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Ајде и од мене нека е честито победа и нека не прати среќа во Супер лигата и дај Боже на крајот да се искачиме на најмалку 4-тото место за да влеземе во 1/2 финалето, па потоа што даде Господ тоа...

Ристиќ со 21 поен и 10 скока и Билбија со 21 и 8 скока беа најефискасни кај Овче Поле... Хелд со 29 поени и 6 скока и Ѓорѓе Јовановиќ со 18 поени 10 скока најефиакасни кај Пелистер

Сега следува пауза за празниците и таму околу 10-12 Јануари се игра Купот на Македонија, а додека Супер-лигата започнува некаде околу 27-29 Јануари :smir:

Најверојатно против некоја екипа од втора лига

Ovce_Pole-9

^Tennis Lover^
Член од
12 декември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Честито победа , заслужена , одлична игра на нашиве .. :smir: :vozbud:

А Михајловски Боби е еден мегу најдобрите во тимот , не пратиш редовно кошарка :)
Ауу хах не пратам пффф,шо знаеш па ти:D:D:Dкидинг!:D.Знам дека е во петорката али ме интересираше што мислите вие за него,како се движи на теренот,кои се неговите слабости и предности според вас и сл.:helou:

Член од
23 декември 2007
Мислења
385
Поени од реакции
16
Се најдобро за него , и на влез , и шут одличен ! Еден и единствен :)

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Ауу хах не пратам пффф,шо знаеш па ти:D:D:Dкидинг!:D.Знам дека е во петорката али ме интересираше што мислите вие за него,како се движи на теренот,кои се неговите слабости и предности според вас и сл.:helou:
Има одличен влез и скок,многу е подвижен, еден од подобрите за шутирање слободни,крадење топки и блокади.
Втор стрелец во тимот

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Има одличен влез и скок,многу е подвижен, еден од подобрите за шутирање слободни,крадење топки и блокади.
Се најдобро за него
хахаха е овде си грешка Михајловски треба да си го подобри скорот од слободните...

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
хахаха е овде си грешка Михајловски треба да си го подобри скорот од слободните...
Боби,Ристич и Попај се најдобри за слободни
Боби го реши натпреварот со неговите слободни против Кубус

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Боби,Ристич и Попај се најдобри за слободни
Боби го реши натпреварот со неговите слободни против Кубус
абе како можеш да кажеш најдобри кога сите во тимот се дупка за слободни

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Шибалиќ не е....
па и не треба да биде, игра на позиција бек и слободните не треба да му претставуваат проблем истото важи и за Боби ама еве вчера две по ред ги промаши тоа не личе бек шутер, ај да е центар да промашува

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
па и не треба да биде, игра на позиција бек и слободните не треба да му претставуваат проблем истото важи и за Боби ама еве вчера две по ред ги промаши тоа не личе бек шутер, ај да е центар да промашува
Ги промаши затоа што не беше сконцентриран,беше изнарвиран малце затоа што многу го тепаа.
Ама се на се он е најдобар во тимот според мене после Ристич.

Член од
23 декември 2007
Мислења
385
Поени од реакции
16
Според мене , 1 Ристиќ , 2 Билбија и 3 Михајловски :) Боби и за слободни е цар , и за 3 поени и влезови и се :) :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom