Фан Клуб : Овче Поле

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Абе дечки колку теми на кајгана има за кошаркарсите клубови од прва лига?Ја знам за Овче Поле,Фени,МЗТ и Работнички.Мош е вака малце срамно али ја бара тема за Вардар Осигурување,така ли беа:kesa:и нигде не најде:kesa: и уште нешто ако знае некој дали у скоро време Овче Поле ќе игра со Вардар Осигурување,мислам на водечките на табелата де:pos2:Фала:smir:
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=42915
Сега викендов ќе играат против Пелистер дома,ќе ја има на ТВ:helou:

Опа кикс на Торус..Ако тепаме против Пел ,а овие загубат од Фени што е реална ситуација ќе имаме исто бодови

Член од
23 декември 2007
Мислења
385
Поени од реакции
16
Кој ќе има исто бодови ?

Ние секако одиме плеф - офф кој сака нека тепа кој сака нека губи :)

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Гледам се расправате за тоа како ние се викаме.Еве ја ќе ви ги расчистам сите дилеми да не се расправате залудно.Значи како шо знам ја на почетокот навивачката група се викала ГЕМИЏИИ па после се преименувала во ВАМПИРИ но од пред некое време навивачката група повторно го менува името во ГЕМИЏИИ.тоа е тоа нема потреба од карање.
ЕДИНСТВО-АКТИВИЗАМ-СИЛА
ГЕМИЏИИ-ВЕЛЕС
Neznaev za ova,se izvinuvam sto otvoriv debata za ova....samo mi bese cudno,znam deka si bea Vampiri Veles,no znam deka ovaa godina vo Gostivar se reaktivira navivackata grupa Gemigii,navivaa na edna utakmica mislam,imam edna slika ke ja postavam...za ona sto se ste preimenuvale vo Gemigii prvpat slusam,nekako ne mi stima dve navivacki grupi so isto ime,dokolku toa vi e imeto bi trebalo da imate nekoj trans so toa ime,ili mozebi imate ?
pozdrav

Смири страсти и доста со политиките! Модератор

I

InF3cTeD

Гостин
Neznaev za ova,se izvinuvam sto otvoriv debata za ova....samo mi bese cudno,znam deka si bea Vampiri Veles,no znam deka ovaa godina vo Gostivar se reaktivira navivackata grupa Gemigii,navivaa na edna utakmica mislam,imam edna slika ke ja postavam...za ona sto se ste preimenuvale vo Gemigii prvpat slusam,nekako ne mi stima dve navivacki grupi so isto ime,dokolku toa vi e imeto bi trebalo da imate nekoj trans so toa ime,ili mozebi imate ?
pozdrav
Името ни е тоа Гемиџии Велес..а за транс имаме не е Гемиџии ама е СОЛУНСКИ АТЕНТАТОРИ,а Гемиџиите се Солунските Атентатори така да....да не ја должиме многу,не е ни место ни време.

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Името ни е тоа Гемиџии Велес..а за транс имаме не е Гемиџии ама е СОЛУНСКИ АТЕНТАТОРИ,а Гемиџиите се Солунските Атентатори така да....да не ја должиме многу,не е ни место ни време.

ејјјј..ова е фан клуб Овче Поле
не излегувајте од темата,доста за ова
pc: InF3cTeD он е стручњак ,се знае,џабе му пишуваш

Абе во 18:00ч е со Пелистер?:wink:

Член од
23 декември 2007
Мислења
385
Поени од реакции
16
Ќе прашам утре , ќе ти кажам за сигурно :smir:

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
Изгледа со 2 комбиња ќе се иде од Велес за Свети Николе :vozbud: да се даде поголема поддршка :)

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Сите кои сакаат да гледат добра кошарка,а кои не можат да дојдат во салата"Цар Самоил",натпреварот можат да го следат на А2

Ovce_Pole-9

^Tennis Lover^
Член од
12 декември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Луѓе уклучете ги телевизорите ќе ме даваат:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
Лелеле каква игра на Овче Поле ауу секоја чест!

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Победааа!!! браво мајстори

не им дадоа да мрднат цел натпревар, на крајот при водство од 20 поени влезе и втората постава некои од нив цела сезона не заиграле, ама еве сега им се укажа шанса против слабиот Пелистер... сите одиграа одличен натпревар, ме радува тоа што и Караџов игра се подобро и подобро, само незнам што е проблемот со Тодоровиќ беше болен па сега никако да влезе во форма, но затоа тука е Уше кој солидно го замени

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
Победааа!!! браво мајстори

не им дадоа да мрднат цел натпревар, на крајот при водство од 20 поени влезе и втората постава некои од нив цела сезона не заиграле, ама еве сега им се укажа шанса против слабиот Пелистер... сите одиграа одличен натпревар, ме радува тоа што и Караџов игра се подобро и подобро, само незнам што е проблемот со Тодоровиќ беше болен па сега никако да влезе во форма, но затоа тука е Уше кој солидно го замени
Караџов според мене е еден од најдобрите во тимот,но поради повреда на колената не играше доволно и ланската и оваа полусезона но отсега натаму ако биде се како што треба ќе биде еден од клучните играчи..

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
bb[noone];3203430 напиша:
Караџов според мене е еден од најдобрите во тимот,но поради повреда на колената не играше доволно и ланската и оваа полусезона но отсега натаму ако биде се како што треба ќе биде еден од клучните играчи..
истото мислење и јас го имам, највеќе го подржувам од сите во тимот
се надевам ќе биде се подобар и подобар

Kajgana Shop

На врв Bottom