Фан Клуб : Овче Поле

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Dobro vie da ne ste greska!? Gemidzii se od Gostivar,Vampiri se od Veles...epten si gi pomesal brzinite seznajko,informiraj se malku !!! kakvi se tie simpatizeri sto navivaat,ste go jadele od mlada ekipa na Vampiri:kesa:
P.S se izvinuvam sto pisav vo temata kosarka...
pozdrav do tebe
дечко ако не веруваш прашај некој од Велес да ти подврди
Гемиџии-Велес се викаат
И земи информирај се прво ти,па пиши

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
дечко ако не веруваш прашај некој од Велес да ти подврди
Гемиџии-Велес се викаат
И земи информирај се прво ти,па пиши
:kesa::kesa: Ne mi se veruva kakvi budali ima,zosto da se informiram jas koga sum dobro zapoznaen so navivackite grupi vo Makedonija,me zanima kaj ste videle vie trans Gemidzii-Veles:pos2::pos2: Koga ke razmislam podobro ne e i bas cudno toa sto ne gi znaete ovie grupi,koga pola i poveke od vas se teski srbomanista,drkaci na delije i grobari !!!

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
:kesa::kesa: Ne mi se veruva kakvi budali ima,zosto da se informiram jas koga sum dobro zapoznaen so navivackite grupi vo Makedonija,me zanima kaj ste videle vie trans Gemidzii-Veles:pos2::pos2: Koga ke razmislam podobro ne e i bas cudno toa sto ne gi znaete ovie grupi,koga pola i poveke od vas se teski srbomanista,drkaci na delije i grobari !!!

Дечко дај прашај некој од Велес и више не замарај во овој фан клуб..ДОСАДЕН СИ :tapp:.Баш не си добро информиран и запознаен така да ќути си оти немаш поима

Член од
23 декември 2007
Мислења
385
Поени од реакции
16
Досадно една.. Не ми е гајле кој како се вика. Србомани не сме , извини , можеби ти дркаш на Делије , Гробари , Гејт 7 и на слични поголеми групи. Од форумов никој не е бил во Велес , па да објасни шо како беше , а тоа шо отишле од кај нас "навивачи" , отишле само за да гледаат ракомет , а не да прават инциденти таму. Ние ОВЧАРИ само на кошарка одиме, по твое ако биде можеби и на фудбал идеме.Поздрав до тебе и веќе пост да не видам во овој фан клуб.ГИ ПОШТУВАМ ФЕМИЛИ АЕРОДРОМ, А ТИ ИДИ ДРКАЈ НА ДЕЛИЈЕ И ГРОБАРИ :drk:

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Дечко дај прашај некој од Велес и више не замарај во овој фан клуб..ДОСАДЕН СИ :tapp:.Баш не си добро информиран и запознаен така да ќути си оти немаш поима
Дечки Вампири се од Велес,информирај се пред да пишиш.:smir:

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Cela Ovcarska grupa e zaguben slucaj,od vakvi budali tifo scenata ni e haos...

ne sakam veke da repliciram nikogo,neka vleze nekoj poupaten i neka im kaze kako se vika nav.grupa od Veles ? :salut:
абе не се прави многу паметен и дека се знаеш-јас го прашав InF3cTeD кој е од велес и бил на натпреварот.Тој ми ги даде тие информации.Ама ти секако знаеш повеќе и од нив...Ти си паметњакович:tapp:.И доста со тие твои фрази србомани и други глупости,дечкото само е фан на клуб надвор од земјата(штое е тука лошо).Сите што навиваат на пр.за Челзи,Ман.Утд,Арсенал се англомани или како ќе ги наречеш ти,а и ти си во нив.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Dobro vie da ne ste greska!? Gemidzii se od Gostivar,Vampiri se od Veles...epten si gi pomesal brzinite seznajko,informiraj se malku !!! kakvi se tie simpatizeri sto navivaat,ste go jadele od mlada ekipa na Vampiri:kesa:
P.S se izvinuvam sto pisav vo temata kosarka...
pozdrav do tebe
Порано беа Вампири Велес, сега се Гемиџии Велес... и не се излетувај како "Магаре пред Такси" ако ти не си добро информиран...

Тие симпатизери не ни навивале... можеби викнале два-три пати Овче Поле и толку, тоа како што знам јас не е навивање... и пак ти кажувам во Велес беа симпатизери на клубот, не навивачи... има голема разлика помеѓу овие два поими...

И Овчари се млада екипа, не се по 25+ (колку за информација)

Ајде :helou:

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
:tapp:
Порано беа Вампири Велес, сега се Гемиџии Велес... и не се излетувај како "Магаре пред Такси" ако ти не си добро информиран...

Тие симпатизери не ни навивале... можеби викнале два-три пати Овче Поле и толку, тоа како што знам јас не е навивање... и пак ти кажувам во Велес беа симпатизери на клубот, не навивачи... има голема разлика помеѓу овие два поими...

И Овчари се млада екипа, не се по 25+ (колку за информација)

Ајде :helou:

Цела Струмица е загубен случај, со документ БУГАРИ!!! Од такви сељаци и "патриоти" државата ни е хаос...

... и не заборавај дечкото што ја "работи" мајкати...

Честитам дечко... ја доби кладбата :vozbud:
Абе остај ги они се АЈДУЦИ:tapp:(не ги знаеш ти изгледа нив:nenene:).Они ти се најголеми патриоти у држава(со бугарски пасоши).Нема кола у Струмица на македонски таблички и ќе кажува он за Патриотизам и некои негови фрази(србомани итн.:blabla:

I

InF3cTeD

Гостин
Гледам се расправате за тоа како ние се викаме.Еве ја ќе ви ги расчистам сите дилеми да не се расправате залудно.Значи како шо знам ја на почетокот навивачката група се викала ГЕМИЏИИ па после се преименувала во ВАМПИРИ но од пред некое време навивачката група повторно го менува името во ГЕМИЏИИ.тоа е тоа нема потреба од карање.

ЕДИНСТВО-АКТИВИЗАМ-СИЛА
ГЕМИЏИИ-ВЕЛЕС

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Da preku nok preminale od Vampiri vo Gemigiii:kesa:
ne sakam veke da repliciram nikogo,neka vleze nekoj poupaten i neka im kaze kako se vika nav.grupa od Veles ? :salut:
Гледам се расправате за тоа како ние се викаме.Еве ја ќе ви ги расчистам сите дилеми да не се расправате залудно.Значи како шо знам ја на почетокот навивачката група се викала ГЕМИЏИИ па после се преименувала во ВАМПИРИ но од пред некое време навивачката група повторно го менува името во ГЕМИЏИИ.тоа е тоа нема потреба од карање.

ЕДИНСТВО-АКТИВИЗАМ-СИЛА
ГЕМИЏИИ-ВЕЛЕС

Повелете г-дине Димитров :helou:

П.С. Се си е ОК, никој не се кара... него г-динот Божидар Димитров доаѓа и замара на Фан Клуб Овче Поле во Тема Кошарка за навивачки групи... :jaj:

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Камерите на А2 телевизија во Сабота ќе са најдат во салата Цар Самоил во Свети Николе на натпреварот Овче Поле -Пелистер:vozbud:.Најверојатно 18:00часот.
Кој сака да гледа добра кошарка нека повели во Свети Николе или нека се "нацрта"пред телевизор:tv:.Победа против Пелистер за крај на есенскиот дел.

Ovce_Pole-9

^Tennis Lover^
Член од
12 декември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Абе дечки колку теми на кајгана има за кошаркарсите клубови од прва лига?Ја знам за Овче Поле,Фени,МЗТ и Работнички.Мош е вака малце срамно али ја бара тема за Вардар Осигурување,така ли беа:kesa:и нигде не најде:kesa: и уште нешто ако знае некој дали у скоро време Овче Поле ќе игра со Вардар Осигурување,мислам на водечките на табелата де:pos2:Фала:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom