hotmail
GiO
- Член од
- 1 февруари 2008
- Мислења
- 1.333
- Поени од реакции
- 426
Ајд ЧИЧА не сери животати!!!
И дефинитивно ке има срање во боја на Косово и Метохија до 2011 година само што овој пат нема да го биде НАТО да застане во одбрана на докажани терористи и убијци и разбојници како сто се КЗК,ОВК,ОНА и секоја друга терористичка организација која е создадена од страна на Албанците на овие простори.
Ќе им биде наплатено за се што сторија од 1998 година па се до ден денешен.Се надевам дека сите ние словените ке се обединиме на Балканот за да го решиме шиптарското прашање еднаш за секогаш и да ги вратиме тие племиња кај што им е и местото!!!
Правец Сицилија во еден правец кој знае да плива!!!!
Dojdi bre pile da te vidam kako toa ke go naprais, ne site sloveni kaur n1 ako sakas i pola evropa zemi ja so sebe ic oko nema da ni trpne
, Albancite se ovde pred site slloveni, ovie se nasi ognista, a za vas srbite se znae kaj vi e mestoto,(SIBIR RUSSIA). Vie ste cigani koj sto ubivate deca i zeni, vaka vie vojuvate picka vi materina.Da, nekako mie poveke posteno da delam so niv stavovi odkolku so ahmeti, thaci, selmani, haradinaj i ostalo balisti i nivnite slugi.
Da posteno ti e deka si cigan ist ko onoj gore.
Со кого бре човек ќе правиш СОЖИВОТ....
Со тие што палат македонски знамиња поради занимација,со тие што бутаат споменици на паднатите бранители,со тие што мерак им е да не нарекуваат славомакедонци....НЕ ФАЛА.
Не е лошо да си реален...туку заебано е како ја поимуваш реалноста.
А реалноста е дека ТИЕ имаат кауза....Голема Албанија....и работат за нејзино остварување.....не даваат пет пари за твојот соживот.
Odi vo sajtot na komitite ke vidis koj sto zname pali, da se razberene takvi slucaevi gi ima i na dvete strani i takvi pojavi sekogas ke ima vo balkanot. Nikoj nema merak da ve narekuva slavomakedonci vie poveketo samite si se narekuvate kako takvi.
Da ti kazam uste deka ako ti ne sakas sozivot so nas, togas i nie nema da sakame sozivot so tebe.
ps. Da imavme namera za sozdavanje na golema albanija, toa ke go napravevme vo 2001 e taka, ova e mala informacija. Albancite vo Makedonija nivnata idnina ja gledat vo EU i NATO, jas licno se nadevam deka eden den nekoi raboti ke pocnat da se dvizat kon podobra nasoka, podobra idnina za site NAS.