Нова војна на Косово, реалност или фикција ?

Пу, да ви се серам на умот...уште ли мислите на клање бре!
Супер бре, браво, не можеме ни 10 години да проживееме без крв, макар и во беда и сиромаштија...ххххххкккккттттт пу!

Dojdi bre pile da te vidam kako toa ke go naprais, ne site sloveni kaur n1 ako sakas i pola evropa zemi ja so sebe ic oko nema da ni trpne:vozbud:, Albancite se ovde pred site slloveni, ovie se nasi ognista, a za vas srbite se znae kaj vi e mestoto,(SIBIR RUSSIA). Vie ste cigani koj sto ubivate deca i zeni, vaka vie vojuvate picka vi materina.

Немој со такви расистички испади.
Како прво, од мали нозе ве учат дека словените се криви и ви ја земале земјата:tapp:

Второ, Албанците се Словени повеќе него ли Србите.

Трето, Босанците се тие кај кој Илирскиот ген е најзастапен, После се Хрватите и Словенците.

Четврто, убаво си запишале Турците:
Населивме Арнаути од Албанија(таа на Касписко Море) во христијанските села во Македонија за да се множат и да ги исламизираат христијаните.

Петто.
Кога сте дошле на Балканов, веќе сте биле Исламизирани.
Мислиш Илир кој бил Христијанин, и знаел кој е , ќе дозволи така лесно да биде Исламизиран?
Зошто толку лесно сте се предале, ако викаш дека сте толку јаки?

Колку проценти од Албанците во Македонија се Христијани?

Ако сте живееле тука, тогаш сте живееле и кога Муслиман немало стапнато на Балканов, и ќе сте си ја задржеле изворната вера - Христијанската.

Батали ги Србите и Косово, ти живееш во Македонија и треба да ја сакаш искрено ,затоа што ти си дел од неа, ако Македонија оди напред, и ти ке идеш.

И гледај да останеш имун на перењето мозок од вашите лидери, затоа што најглупавите и најнеписмените секогаш гинат за Аљи или Тачи, затоа што можат да се излажат како демек правата им биле ускратени.
Нели гледаш дека се на истат финта ве фаќаат.
Незнам за тебе како ја осеќаш Македонија , ама таа за мене е мој дом, и да знаеш дека ќе се бориме со сите можни средства против секој кој сака да ја уништи.
Ако не си со мене , тогаш си против мене.

jas ne se soglasuvam deka kosovo e nezavisno:pos2::pos2::pos2:

ete

bidna se prosvetliv.:vozbud:

srpskite raperi:vozbud: velat deka kosovo e srpsko i jas im veruvam,mznaci poautomatizam site koi ne se slagaat tesko vas...ah neeee..bi rekol kiro...picaso vie ne ste kancer...tuku tie:vozbud:'raperi' se stetni(za opstestvoto..mislam TIE ne site) i ke ne istepaat..ako troluvame ovde..eve jas sum predavnik i gotov sum:pos2::pos2:

Ова сигурно затоа што те потсетува на Карпалак.

цццц...значи вие немате право да ги споменувате тие места, вејце,љуботен,карпалак....затоа што таму,се покажавте....се покажавте како пички,кои знаат само со заседи да се борат, а не гради во гради...

Колку проценти од Албанците во Македонија се Христијани?

10% , од нив 1% се чувствуваат како албанци а другите 9% се декларираат како македонци, ова заради верската нетрпеливост.

За другото не вреди да се реплицира, џабе е кога мозокот ти е испран.

цццц...значи вие немате право да ги споменувате тие места, вејце,љуботен,карпалак....затоа што таму,се покажавте....се покажавте како пички,кои знаат само со заседи да се борат, а не гради во гради...

Ahahah , a kaj pisuva deka ne se vojuva taka ?

Ostajte be decki zavrsi taa rabota , pobedivme , zagubivte , odime dalje.

Ahahah , a kaj pisuva deka ne se vojuva taka ?

Ostajte be decki zavrsi taa rabota , pobedivme , zagubivte , odime dalje.

:pos2: победивте???:pos2: да де,коа требаше за бегање први бевте,сети се на арачиново...и зашто се вика Тепај се како маж со маж, гради у гради?? 2001ва заврши со срамковниот договор за Македонија, но не загиби АРМ и МВР, загубија кретенистичките бескичмењаци од македонската политичка сцена.... да дојдам јас,и да те удрам од зад грб, нема да речеш: види го,пичка,се плаши да нападне у гради... ете тоа е!

ne deli mudrosti ebago...preku glava mi e od tie na vladata:pos2::pos2:bidi ova bidi ona....ti PRVEN BIDI COVEK...pa posle vrti se i nazad i napred..ama percepiraj pravilno???

Можам да делам и тупаници, можам и некој куршум да ти доделам ама страв ми е, ќе фрли некој твој граната да ме утепа и ќе настрада некое дете во комшии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom