Кои двајца форумџии би направиле да се скљафтаат? :о)

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Темава е лудница:pos2::pos2::pos2:
Моментот беше россонер стефан и маца кака:pos2::pos2::pos2:братучеди сме бе....ама се изнасмеав до солзи.....
Браво за темава

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
А Авоид д Воид ќе биде со..Армин06. ма ќе ја оспипува со љубов. пошто он сака девојки со права црна коса, ма нема да сака од раце да ја испушти. исто оваа цура би била добар пар со маарко. мислам дека немаат ист стил, ама она е нешто андерграунд, он нешто рок/метал, ќе се снајдат..од зборење за музика ќе прејдат на уживање на музиката..и нешто друго:pipi:
A`а. Не би се сложил. Воид едино би ја стал со Фантомот ни наш од причина шо ем двајцата имаат долги коси(нешто шо армин го нема:pipi:).

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Темава е лудница:pos2::pos2::pos2:
Моментот беше россонер стефан и маца кака:pos2::pos2::pos2:братучеди сме бе....ама се изнасмеав до солзи.....
Браво за темава
Темата е за то шо е, па дали си и ти неа стрина или та тебе тетка, то е друга работа. Бујрум.:pipi:

И п.с не можам да знам однапред одредени факти зато не се бунете.

С

Сатори

Гостин
Демит, немаше член со ник бубашваба на форумов, ама по желба на Виктор, со БубаМара ќе го спојам.
За инат!!!

Цркни! :pos::pos::pos:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Кога сме кај Виктордаблмадафакаџи, не можам, а да не ја нагласам неговата компатиблисност со Let3. (пак ќе речам, зошто полот да ограничува...хеј 21 век сме...марихуаната и сексот со 13 годишни е легализиран, што ова да биде табу?)

А, ако веќе се инсистира на женско, онда екс-машина (чиј пол сепак не се знае со сигурност) е вистинската за нашиот Виктор од геге.

Заедно се совршена целина, идеалана комбинација на јин и јан, црно и бело, добро и лошо, исток и запад, кечап и мајонез, кафе и цигара и други компатибилни нешта :pipi:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Свршаваат штом ќе ме погледнат со Ники/Натуш.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Кога сме кај Виктордаблмадафакаџи, не можам, а да не ја нагласам неговата компатиблисност со Let3. (пак ќе речам, зошто полот да ограничува...хеј 21 век сме...марихуаната и сексот со 13 годишни е легализиран, што ова да биде табу?)

А, ако веќе се инсистира на женско, онда екс-машина (чиј пол сепак не се знае со сигурност) е вистинската за нашиот Виктор од геге.

Заедно се совршена целина, идеалана комбинација на јин и јан, црно и бело, добро и лошо, исток и запад, кечап и мајонез, кафе и цигара и други компатибилни нешта :pipi:
Буахаха :pos: Знаеш дека Лет три со својот аватар ме привлекува бајаги. Екс машина сепак мислам дека е женско... тоа не знам дали би ми одело, и така жените веќе не се интересни, препредвидливи се...

Но коа сме кај Ада, и нејзината инспирација, јас не можам да не ја забележам фантастичната комаптибилност со членката над неа... и двете имаат модерни сфаќања за партнер, уживаат во ебано исти работи, и двете можат да се убиваат додека една од нив навистина не замине со мојата бубашваба. Да го ставиме предлогот на гласање?:vozbud:

}I{BuTtErFlY

You want ME
Член од
21 февруари 2006
Мислења
765
Поени од реакции
14
Мериџејн-појсн со Мистичен мхмх:baeh:
Гижо со Лејди Сатори :pos2:
Брн84 со Водкамикс :pos2::pos2:
Фален Енџл со Д Годес

а јас би со Годес оф хаосот :back::back::wub: (сексуални фантазии,ама само фантазии:pipi:,ах тоа деколте:vozbud:)

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Виктор, од предложената комбинација, една нема да искочи жива, така да, сеа за сеа не би. :icon_lol:
Али, ако ми ја даваш екс-машина, неам нишо против.
Кога више го неам Никола, ќе ми биде доволна неговата женска верзија (иако уше не ми се веруе дека е женско:nesum:)

Kajgana Shop

На врв Bottom