Кои двајца форумџии би направиле да се скљафтаат? :о)

Темава е лудница:pos2::pos2::pos2:
Моментот беше россонер стефан и маца кака:pos2::pos2::pos2:братучеди сме бе....ама се изнасмеав до солзи.....
Браво за темава

А Авоид д Воид ќе биде со..Армин06. ма ќе ја оспипува со љубов. пошто он сака девојки со права црна коса, ма нема да сака од раце да ја испушти. исто оваа цура би била добар пар со маарко. мислам дека немаат ист стил, ама она е нешто андерграунд, он нешто рок/метал, ќе се снајдат..од зборење за музика ќе прејдат на уживање на музиката..и нешто друго:pipi:
A`а. Не би се сложил. Воид едино би ја стал со Фантомот ни наш од причина шо ем двајцата имаат долги коси(нешто шо армин го нема:pipi:).

Темава е лудница:pos2::pos2::pos2:
Моментот беше россонер стефан и маца кака:pos2::pos2::pos2:братучеди сме бе....ама се изнасмеав до солзи.....
Браво за темава

Темата е за то шо е, па дали си и ти неа стрина или та тебе тетка, то е друга работа. Бујрум.:pipi:

И п.с не можам да знам однапред одредени факти зато не се бунете.

Демит, немаше член со ник бубашваба на форумов, ама по желба на Виктор, со БубаМара ќе го спојам.
За инат!!!

Цркни! :pos::pos::pos:

Кога сме кај Виктордаблмадафакаџи, не можам, а да не ја нагласам неговата компатиблисност со Let3. (пак ќе речам, зошто полот да ограничува...хеј 21 век сме...марихуаната и сексот со 13 годишни е легализиран, што ова да биде табу?)

А, ако веќе се инсистира на женско, онда екс-машина (чиј пол сепак не се знае со сигурност) е вистинската за нашиот Виктор од геге.

Заедно се совршена целина, идеалана комбинација на јин и јан, црно и бело, добро и лошо, исток и запад, кечап и мајонез, кафе и цигара и други компатибилни нешта :pipi:

Свршаваат штом ќе ме погледнат со Ники/Натуш.

Кога сме кај Виктордаблмадафакаџи, не можам, а да не ја нагласам неговата компатиблисност со Let3. (пак ќе речам, зошто полот да ограничува...хеј 21 век сме...марихуаната и сексот со 13 годишни е легализиран, што ова да биде табу?)

А, ако веќе се инсистира на женско, онда екс-машина (чиј пол сепак не се знае со сигурност) е вистинската за нашиот Виктор од геге.

Заедно се совршена целина, идеалана комбинација на јин и јан, црно и бело, добро и лошо, исток и запад, кечап и мајонез, кафе и цигара и други компатибилни нешта :pipi:

Буахаха :pos: Знаеш дека Лет три со својот аватар ме привлекува бајаги. Екс машина сепак мислам дека е женско... тоа не знам дали би ми одело, и така жените веќе не се интересни, препредвидливи се...

Но коа сме кај Ада, и нејзината инспирација, јас не можам да не ја забележам фантастичната комаптибилност со членката над неа... и двете имаат модерни сфаќања за партнер, уживаат во ебано исти работи, и двете можат да се убиваат додека една од нив навистина не замине со мојата бубашваба. Да го ставиме предлогот на гласање?:vozbud:

Мериџејн-појсн со Мистичен мхмх:baeh:
Гижо со Лејди Сатори :pos2:
Брн84 со Водкамикс :pos2::pos2:
Фален Енџл со Д Годес

а јас би со Годес оф хаосот :back::back::wub: (сексуални фантазии,ама само фантазии:pipi:,ах тоа деколте:vozbud:)

Виктор, од предложената комбинација, една нема да искочи жива, така да, сеа за сеа не би. :icon_lol:
Али, ако ми ја даваш екс-машина, неам нишо против.
Кога више го неам Никола, ќе ми биде доволна неговата женска верзија (иако уше не ми се веруе дека е женско:nesum:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom