Кои двајца форумџии би направиле да се скљафтаат? :о)

Синдикат и итар пејо се страхотен тандем.

Ама јас убеден сум дека Сит_Лорд и Бада се дреам капл. :)

Јован напиша:
сигурно фантом_ох го имат избришано постот... тој и го имат фрлено пикот на даденце :pos:

немојте да ми речите дека нема такви можности во овој подфорум...
сФе за љубав бе :pipi:

Ти на Фантом мојш знајш шо. :pusk:

Предлог наместо скљафтаат да се смени со спунџаат :lol:

маарко напиша:
Предлог наместо скљафтаат да се смени со спунџаат :lol:
Поправка СПАНЏААТ.:pos2:

Темава се истроши и после само два дена од отварање стана досадна :(

Темава се истроши и после само два дена од отварање стана досадна :(
повеќето членови само пукаат сеир, не пишуваат, затоа е така:nesum:

последните постови или се сеир или е во овој стил ... дај пишете ме мене бееее :vozbud::vozbud::vozbud:
:nesum:

rossonerka- еве те пишав јас...со pirlo 21 да си лечите заедно рани по фудбалот.:smir:

rossonerka- еве те пишав јас...со pirlo 21 да си лечите заедно рани по фудбалот.:smir:
Дали да ти искоментирам,дали да не ти искоментирам :raz: не бе ај,може ќе ти текне.

Хинт:Росоњерка НЕ бараше да ја пишат
Останатото со препрочитување на нејзиниот пост.

А сега вие ја дотепувате темата со тоа што коментирате како тие пред вас ја утепале. :icon_lol:

Секое чудо за три дена, сеирска тема колку сакате да трае? Дур се изредат форумџиите и готово, не очекувате ваљда дубоки филозофии на курајберска тема во Чек дис аут.

Ако не сакате да затупи, продолжете со спојување на парови наместо со критики на претходни постови или со молење вас да ве спојат, тука сме да се насмееме мајко му. :)

Дали да ти искоментирам,дали да не ти искоментирам :raz: не бе ај,може ќе ти текне.

Хинт:Росоњерка НЕ бараше да ја пишат
Останатото со препрочитување на нејзиниот пост.

Е?!!! А ти не знаеш што е шега?:star::tv:

Ми текна на еден пар... кој скљафтан ќе биде еднаков на две гулапчиња во прегратка (метафора де... не сум на лекарства)

Поњер МКД и Тиквичка... двајца правници, спротивни ко масло и вода тука има да има искри уште само кога погледите ќе им се сретнат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom