Кои двајца форумџии би направиле да се скљафтаат? :о)

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Демек шала али како лесно се издаваат “воајерските“ тенденции на одредени членови :icon_lol:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
PSYtisfaction не може да биде во нормална врска... јок јок јок. Таа, Анастазија, Римз и Сусаро... во пијана заедница.
:nesvest: Ја сум про моногамија бе! ... NOT. :icon_lol:

Со Римз можам да се справам по комшиска линија, ем ни иде муабетот, Анастазија е бесна ко за у кревет таман, ама Сусаро си го утнал, сам кажа чоекот дека пердуви ќе летаат и not in the good way :icon_lol:

Ја би сакала себеси да си се скљафтам со Член 7, пошо секс и ракија ко шо иде, нишо друго не иде :pos:

Никола и Крејзи ин лав, осеќам дека под таа негова привидна машкост се крие фетиш за девици со правнички амбиции.

Тамарче и Трн, мада ако Трн не успее да се справи со дивата битолчанка ќе улетам ја у комбинација и ќе ја средиме работата.

Леандра и Љупчо, or should I say типот со ружа-ник. :icon_lol: Кој див секс ќе падне откако Љупчо ќе и го предаде срцето на Леа, а она ќе го банира од 2-13 теми и ќе му се фрли у загрљај.

Виктор ГГ и Eagle. Го уловив како и го фрла меракот, но ако не ја бива за поезија, боље нека има барем добри цицки.

Резорблејд Кис и Лејди Сатори. Уууу, каков крвав велешко-сеирџиски секс со садо-мазо реквизити ќе падне тука, лудило. :vozbud:

А да, и уште еден пар, на лично барање на машката половина од него...

Точкест и Оси4ка. :kesa:
Без никакви лоши намери да отварам стари рани. :icon_lol:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.493
Поени од реакции
8.005
Прво да почнам од Фантом и Даденце, танки, високи таман :)

Скорпио и Мари4ето, бидејќи тој е еден од малкуте кои не се струмичани а може да ја разбере кога ќе почне таа да зборува како што вообичаено си збори.

Тучкес и Мањечко, па тоа има фотографии да има, ехеееј :) башка ко се бије, тај се воли :baeh: а кога сме кај тепањето, уште еден завојуван пар Трн во Око и мери џејн, верувам дека Трн ќе успее да се справи со толкаво жениште :)

Сусаро и Псајтисфекшн, секаква музика слушаат ама на Чаше ломим, руке ми крвавеее.... биќе крвопролиЌе!!! Пардон. Поклоните ми њу за роѓендан (Ифка само со панделка на себе)

Воткамикс и Бејбигрл, за шефот конечно се најде природна клаберка.

Тикви4ка и ада, мора да има некој лезбо пар :)

Ацид и Дример, ми текна на еден филм коа дечко и девојка се тркаа со своите шевролет корвети на аеродромска писта па на крајот на пистата падна жежок секс. Овие двајца немаат толку фенси коли, ама барем иста класа се.

Lisa Rowe и Mad Maxx, ем двајцата имаат јузери според филмски ликови, ем Лиса ќе препорачува наслови, Макс ќе ги симнува :) свит лав ин фронт оф д ТВ сет :)

Бушаф и Црвенокоса и Геџо и Натуш... има цела зграда да срушат оргијајќи :pos:

Димитар и Росоњерка, баш ма интересира дал ќе успеат и покрај тоа што навиваат за различни екипи.

Едит: Еспањола и Кенгур, на терен за баскет, Еспањола нема баскети, ама ќе и прогледа низ прсти :)

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Росонерка и Миланез. Многу е јасно нели. Додека трае играта во кревет до огразам ќе се стига со самото набројување на прва постава... Коа ќе се скараат, сексот за смирување ќе биде со набројување играчи на Интер. Кулминација и заеднички оргазам ќе имаат на Матераци, 100%

Абе педофилија ова. 5 години е помал од мене.
Плус повеќето се за зет да ми е.
Преправи миланез и маца_кака:)

Ај да пишам уште некоја спојка

Бушав и Биг Кисс (многу ми беа убави кога ги видов во Ало ало :))
Апокалипто може со Емма :pipi:
Леандра со Никола (нема ден да видам од секс)
Член 7 и Вампирката (има искри тука уште одамна)
јовица 11 со Дијаманте (пар од соништата:icon_lol:)
Лезбиангрл со Фоллен Енџл (лезбиан пар :pipi:)
Ангелче и Крејзи Појол :pipi:
Бејбидол и Скорпио 20 ( си имаат мерак нека си го остварат:))
Братот и Крејзи ин лав :vozbud:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Тончи и Мериџејн, жалам, ама вие двајца еден ден ќе се земете и ќе имате 2и10 високи деца со клаберски тенденции и бушави коси. :icon_lol:

Предвидувам лош секс ради неусогласеност во креветот, ама љубовта е побитна. :nesvest:

-----<-<@

loso kure
Член од
10 ноември 2008
Мислења
494
Поени од реакции
23
хехеххеех...полигамија и полиандрија на пред сцена...интересно, интересно...:pos2:

D

Delux

Гостин
Има ваква тема? И да има, сеедно:)
Кои двајца форумџии по вас си „одговараат“, физички, карактерно, по хумор, по вкусеви... Што и да е, ако имате некаква моќ - кои двајца би направиле да се спојат?
Аватарот и тајтлот ти се лудило,па према тоа ти си идеална за Бада...
Ќе подлегнеш на искушението знам знам

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
walker girl и ВикторГГ - после добар секс, најуба книга че имаме за читање од два автори.
И се думав, ама не ми текнува на некоја жена толку закочена да му ја местиме на Ентер или на тим9999е да клецни...
едит: Дијаманте бе за овие двајцава.... :pos:
до 2 ми даваат, али не ми викаат и ако каснам
До 2 и даваат, ама... who knows, who knows....

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Скорпио_20 и Магде (персонален фаворит)
:nesvest:

дај уше некој :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::pos::pos::pos:

иначе он топик...
Серпико и Магде :vozbud:
Магде и Безобразна може
ејјј проблем ли е?
набацете уште некој шо има везе
Јован и Магде ;
не чачкај по стари рани,разведени сме

Викторггг со ^^^Магде^^^
:nesvest:

иначе да ве спојам јас сеа :zlo:
шмекерот со псај
бебуш и реактив
џени и апокалипто
ацид и немирна
биг_кис и бушав
јован и бејбидол:)
дивајн и долфин
ива скорпија и форчун:pipi:
крејзи ин лав и мац))
маарко и маца_кака
росоњерка и кире мали
леандра и фантом_ох
ада и винстон:pipi:

шо убави парови.ама не продолжувам ептен фантазијава ми се разработе:pipi:

-----<-<@

loso kure
Член од
10 ноември 2008
Мислења
494
Поени од реакции
23
за цурите...

да си знаете сите шо нема да ме стаат у комбинација со цура, сматрам дека нејкат да ме делат со друга:pos2::pos2::pos2:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Мој фаворити се :

Разиел и Unholy
Mawecko и Точкест
Kat <3 и The_Best_Tripster
Серпико и Немирна (чисто да видам како ќе иде тоа :))
КпБКенгур и ДрамаКвин
Acid и Бејбигрл
Скорпио_20 и Магде (персонален фаворит)
ТонИнтер и маца_кака
Бада Бинг и Крејзи Појол
Крејзи ин Лав и Girlll (плаво на квадрат)
Годес оф Кеос и Сатори

Kajgana Shop

На врв Bottom