Прво да почнам од Фантом и Даденце, танки, високи таман
Скорпио и Мари4ето, бидејќи тој е еден од малкуте кои не се струмичани а може да ја разбере кога ќе почне таа да зборува како што вообичаено си збори.
Тучкес и Мањечко, па тоа има фотографии да има, ехеееј
башка ко се бије, тај се воли :baeh: а кога сме кај тепањето, уште еден завојуван пар Трн во Око и мери џејн, верувам дека Трн ќе успее да се справи со толкаво жениште
Сусаро и Псајтисфекшн, секаква музика слушаат ама на Чаше ломим, руке ми крвавеее.... биќе крвопролиЌе!!! Пардон. Поклоните ми њу за роѓендан (Ифка само со панделка на себе)
Воткамикс и Бејбигрл, за шефот конечно се најде природна клаберка.
Тикви4ка и ада, мора да има некој лезбо пар
Ацид и Дример, ми текна на еден филм коа дечко и девојка се тркаа со своите шевролет корвети на аеродромска писта па на крајот на пистата падна жежок секс. Овие двајца немаат толку фенси коли, ама барем иста класа се.
Lisa Rowe и Mad Maxx, ем двајцата имаат јузери според филмски ликови, ем Лиса ќе препорачува наслови, Макс ќе ги симнува
свит лав ин фронт оф д ТВ сет
Бушаф и Црвенокоса и Геџо и Натуш... има цела зграда да срушат оргијајќи
Димитар и Росоњерка, баш ма интересира дал ќе успеат и покрај тоа што навиваат за различни екипи.
Едит: Еспањола и Кенгур, на терен за баскет, Еспањола нема баскети, ама ќе и прогледа низ прсти