По 1.000 денари месечно ако не сте во брак?

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
како што тргна...
воопшто не ме чуди и да направат закон за убивање на постари од 80 години бидејќи се терет на општеството :helou:

како што тргна...
воопшто не ме чуди и да направат закон за убивање на постари од 80 години бидејќи се терет на општеството :helou:

Оф топик глуп цинизам: Дај нека направат закон за свеж здив (ама претходно нека се поврзат со некоја компанија за каладонти, за да не е бесцелно). Нека имат „позорникари“ со здивометри - во европа одиме со свеж здив и сјајна насмевка :)

Не терајте темата на карање бре секогаш...не е за оправдување...не партиски ботови, не вмро-вци во душа, шо сакате бидете - не се оправдува. Шо ако не можам да се оженам бе? Шо на пример ако не можам да најдам жена која ќе сакат да го поминит д рест оф хр лајф со мене? Ја сум крив, или мајка природа? И за тоа ќе плаќам сеа? А бе ој нек бркат работа...

Прашање до владата:

Дали во вакум периодот што се ствара помеѓу два брака, треба да се плаќаат пенали, т.е. 1000 денари месечно.

Уствари две прашања :)

Дали е можно во Македонија да има вакви дебили, кои по втор пат годинава го опипуваат пулсот на народот по однос овој дебилен закон.

Сепак за казната да допре до хроничните закоравени ергени ќе треба да се донесе закон за секое дрка*е да им се наплатат по 500ки....

*дополнување, законов сеуште е во изработка.... можни се секакви преамбули и борби со оружје за намалување на тарифите.

*неполежелен е секаков бојкот и насобирање на материјал.

Прашање до владата:

Дали во вакум периодот што се ствара помеѓу два брака, треба да се плаќаат пенали, т.е. 1000 денари месечно.
Ајјј... штеточина !!!
Како не ти е срам бе да прашаш?
Ајт таму...
За такви случаи x 3 од минимално одредената сума.

Зииииг ХАЈЛ!!!
Зииииг ХАЈЛ!
Гвујо,Гвујо,Гвујо :aplauz:
:kesa:

Чекај, чекај...
А бе ова озбилно!!!!!!!!!!!??????????????

Чекај, чекај...
А бе ова озбилно!!!!!!!!!!!??????????????

Немој не питај, че го нервираш на неженет, че го пука.

Озбилен е постот. Дали е шпекулација, не знаеме. Дали е опипување на пулс, незнаеме. И двете се можни. А мене лично, ништо не би ме зачудило, најискрено.... Веќе се помирив со некои работи.

Ал, пеки...Дур има век има и лек.

Немој не питај, че го нервираш на неженет, че го пука.

Озбилен е постот. Дали е шпекулација, не знаеме. Дали е опипување на пулс, незнаеме. И двете се можни. А мене лично, ништо не би ме зачудило, најискрено.... Веќе се помирив со некои работи.

Ал, пеки...Дур има век има и лек.

Па...право да ти кажам...има едно село во близина на Кавадарци, Дреново се вика.
Според неофицијални податоци таму имало 113 стари ергени.
Насетувам герилско војување...

мене овој закон ми ептен за нигде :nesvest: кој се они бе мене да ми кажуваат дека до 26 години морам да се омажам аии ова се чисти глупости .

Па...право да ти кажам...има едно село во близина на Кавадарци, Дреново се вика.
Според неофицијални податоци таму имало 113 стари ергени.
Насетувам герилско војување...
Хахаха... :pos2:
:pos::pos::pos:
Бога ми... сериозна формација е у прашање.

Болни. Зато, фаќајте штрафта од државава. :helou:

А ако не ме бендисва жената дали државата ќе ми плати нешто?

A замисли која пара ќе се земе со мојот предлог закон од погоре :vozbud:
Нема проблем баце...
тебе ќе те пуштам да им наплатиш.
По процент на наплата (20% од секој наплатен дуг) ќе бидеш платен.
Иди ти у Дреново... и земи што е `твое`. :vozbud:
п.с. Bad luck guy.
Бате воа Апокалипто не знае шо значе џоа медо на Дисан !!!
Ама че му објаснат у Дреново. :vozbud::wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom