C R E S
Chelsea Fan!
- Член од
- 30 јуни 2006
- Мислења
- 3.515
- Поени од реакции
- 1.266
Ти друже забега изгледа..збориш за утакмица губење време,ондак зошто си отишол,да утепаш само време или да гледаш добар фудбал и да победи твојот тим,ова за тебе губење време е?има луѓе што стварно веќе се спасиле од таа зараза и губење време на чат,квизови профили..и самиот пиша дека убава работа е фб али повеќето луѓе влагаат за зезање а не нешто паметно да пишат или да се читнат со некој нивни далечен..Знаете што е губење време? Ништо.
Времето секако се губи. Дали ке седиш на утакмица и ке навиваш за омилен тим, или ке гледаш ТВ емисија, Вести, или ке седиш на форум, на фејсбук, на мсн. Секако го губиш времето.
Фејсбук е губење време ако незнаеш да го искористиш. Како и други сајтови тоа е алатка ништо повеќе. Фејсбук е доста моќна работа моментално, како што порано беше мирцот ако се сеќава некој.
Да не користиш фејсбук не значи дека си по паметен од тие што користат. Пример ја користам фејсбук и други сајтови, ама не користам мобилен телефон. Значи ја сум најпаметен у свет што не користам мобилен телефон? како па да не.
“Не сум повеќе на фејсбук го избришав акаунтот, и супер ми е“ Е што ти е супер? почист ваздух да не дишиш? Да не се фалам ама фрижидерот ми е полн со месо откако не користам фејсбук. Нема грешка... нема грешкаааа.