Koлку од вас имаат профил на Facebook?

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Имам профил на фејсбук највеќе сум активна таму и на еден странски форум за network. Сега и на кајгана :)

еј вака. усраа нешо на фејсбук. имав наместено да не се глеа кој додавам ко пријател, на чив вол пишувам, на чива слика/активност/линк коментирам/ставам лајк...

пред некое време приметив дека лајкови за активности не ги крие кај мене на вол, ги покажува па ја ручно ги тргам. денес додавам пријателица една и оп! глеам на вол пише дека сме се здружиле, а не треба така! исто пишав кај другар на вол за да видам дали ќе се покаже кај мене дека сум му пишал и СЕ ПОКАЖА! :@ се курчам, зашо е тоа така и кај треба да одам за да вратам се ко што беше, односно да не ме издава фејсбук за моите активности на мојот вол :D

ne mozis da go smenis

imam am vo posledno ne mi e voopsto interesen, go zaebaa v kraj...:uvo:

Имам Facebook али незнам ни зошто го направив на времето...Изгледа ми беше интересно ама сега веќе не.
Патем, да не знае некој начин како да си го избришам профилот? Сум пробал неколку пати досега но никако да успеам.:toe:

Требало анкета.Вака прегледност нула.Иначе имам

Dimitar Dimitar Dime Dime :smir:

Имав фејсбук и тоа братми ми го отвори и го немам видено како изгледа ама мислам дека само си ги давам личните податоци ништо друго така да го затворив.

Од денеска за еден атер напраев акаунт после толку време мислење.

И да ви кажем хаос е невиден, неможам да се снајдем.

Имам, иако на почетокот не бев навлечен сега многу повеќе го користам. Во 90 отсто од времето на ФБ не наоѓам ништо паметно туку само ќе утепам време. Но некад ми се наоѓа за комуникација.

Веќе 3-4 месеци сум clean. :)
И не ни ми доаѓа на памет да си го реактивирам профилот.

Имав еден ми го хакнаа (најверојатно оти многу ме бивало на покерот па сите пари ми ги сјебале), па успат и мсн ми хакнале и не успеав ништо да си направам, па на крај фино лепо ново мсн и нов профил на фејсбук :):)
А за користење, стои горе цело време отворено јазиче со него па го прочекпуам на секој саат и пол да видам дали има нешто ново:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom