Немам профил ни на Фејсбук ни на друга слична страна. Колку ми се мене глупави тие нешта, апапапапа.
Имам само тука на форумов, дека мора да имам, иначе ни со пиштол на глава не би направила. Кој изрод сум, мамата.:jaj:
Имам. И супер е. Го баталив хај фајвот. Ова е далеку подобро од хај 5. Го имав одамна,ама сега почнав да го користам. Има интересни игри и ми се свиѓа што има разни фан страни и групи:smir:
Имав направено пред неколку месеци и ја избришав,ама сега гледам станала многу попоуларна (во Србија дури има и клиника за одвикнување на Facebook зависници) па си направив нов акаунт.Еве ми го линкот,адднете ме вие што користите http://www.facebook.com/profile.php?id=1592484978&ref=profile
немав чаре не се трпеше...више и Ромунките научија да затвараат профили немаше поента да се битисува на хи5.
Големо фала до Манс што ме уведе во ова,и мајката у пичка на тие смрадовите од кафичите што ме информирааза нивните прграми за кои кур ме боли....сите ве избришав,вие и вашите локало не сте ми другари
Кажете ми како се става клип од јутуб на ово ако знае некој..
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.