Koлку од вас имаат профил на Facebook?

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Ete i jas pkuso da ne ostanam, se staiv i tamu:smir:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
И Маја е кајганџика! : ))

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Немам профил ни на Фејсбук ни на друга слична страна. Колку ми се мене глупави тие нешта, апапапапа.
Имам само тука на форумов, дека мора да имам, иначе ни со пиштол на глава не би направила. Кој изрод сум, мамата.:jaj:

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
Имам. И супер е. Го баталив хај фајвот. Ова е далеку подобро од хај 5. Го имав одамна,ама сега почнав да го користам. Има интересни игри и ми се свиѓа што има разни фан страни и групи:):smir:

Izr0d

Била сам дете...=)
Член од
9 мај 2008
Мислења
593
Поени од реакции
29
Имам профил ама ништо нема ни слики ни ништо, не можам да се замарам со то ,некако глупо ми е ко рекламирање иди...

Ј

јовица11

Гостин
Имав направено пред неколку месеци и ја избришав,ама сега гледам станала многу попоуларна (во Србија дури има и клиника за одвикнување на Facebook зависници) па си направив нов акаунт.Еве ми го линкот,адднете ме вие што користите http://www.facebook.com/profile.php?id=1592484978&ref=profile

Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
Imam i jas od poodamna ama sea go aktivirav mnooogu poveke.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.684
Поени од реакции
48.865
не знам, ја уште терам инат на ова.....али ако продужат добри сојки од хај5 да глумат пички и да праат private profile ќе напраам трансфер :):)
немав чаре не се трпеше...више и Ромунките научија да затвараат профили немаше поента да се битисува на хи5.:icon_lol:
Големо фала до Манс што ме уведе во ова,и мајката у пичка на тие смрадовите од кафичите што ме информирааза нивните прграми за кои кур ме боли....сите ве избришав,вие и вашите локало не сте ми другари :)

Кажете ми како се става клип од јутуб на ово ако знае некој.. :)

Marionka_z

Omnia mea mecum porto
Член од
16 јануари 2009
Мислења
208
Поени од реакции
29
Imam, ali ne se zamaram so nego, niti pa ja posetuvam stranata, a ni slicni takvi ko hi5 ili ne znam sto. Malce mi e toa bez veze.

Kajgana Shop

На врв Bottom