Скопски фестивал 2009 - одбери го твојот победник (анкета)

Победник на Евросонг!

• Сленг – Генгста оро

Гласови: 127 48,3%
  • Ристо Самарџиев feat. Зоран Џорлев – 103 бели лебеди

Гласови: 14 5,3%
  • Next Time - Нешто што ќе остане

Гласови: 29 11,0%
  • Проект Македонија – Помалку наивно

Гласови: 10 3,8%
  • Рок Агресори - Динг донг

Гласови: 20 7,6%
  • Даниел – Сила на љубовта

Гласови: 2 0,8%
  • Александар Белов - Застани

Гласови: 9 3,4%
  • Костадин Папа – За неа постојам

Гласови: 3 1,1%
  • Влатко Лозаноски - Блиску до мене

Гласови: 20 7,6%
  • Верче Пандиловска – Северно од мене, јужно од тебе

Гласови: 0 0,0%
  • Браво Бенд - Девојко

Гласови: 2 0,8%
  • Влатко Илиевски - Најбогат на свет

Гласови: 13 4,9%
  • Калиопи & Наум - Рум дум дум

Гласови: 12 4,6%
  • Кристијан - Нема да зборам

Гласови: 1 0,4%
  • Дејан Трифуновски - Љубовта доаѓа

Гласови: 0 0,0%
  • Андријана Јаневска – Дрво без корен

Гласови: 1 0,4%

• Вкупно гласачи
    263
Статус
Затворена за нови мислења.
Зашто бе апокалиптични желби за нашата естрада? :pos:

Тоа е реалноста, нема бегање. Подобри песни на друго место. Добрите музичари не идат на вакви работи.
Најдобро би било кога следниот чекор на Груевски би бил да се забрани со закон сегашнава македонска музика и изведувачиве!

!!!!!!!!!!!!!!!

ДИНДИРИДИДИДИДИДОНГДОНГ. Второ место ми е фаворит по Сленг :)

Лeeeee па оваа Верче колку ми е одбивна значи...ептен е грозна, а и песните па...:tapp:

Верче ми е супер оваа вечер, супер пее:pipi:
7/10

Инаку Белов 4/10
Динг-донг? 9,9/10 оти Евросонг е еден огромен циркус!!!

верче промашена песна имаш и стајлинг нула

А бе овој од Некст Тајм знаел да пее!:eek: Сериозно дечкото знае да пее, тоа што песните и текстовите им се Бог да чува, тоа е друга работа.

Иначе за мене фаворити се ДИНГ ДОНГ и Рок Агресори. Можеби едно исто се повторува во цела песна, ама они се единствените кои измамија насмевка на моето лице и единствени кои имаат позитивна енергија во себе и ја шират таа енергија.

Верче е за никаде,само не знам и како успеа во финале да влезе.Белов не е ништо посебно,ќе добие гласови од телевутингот,ама да победи нема шанси :smir:

Иначе за мене фаворити се ДИНГ ДОНГ и Рок Агресори. Можеби едно исто се повторува во цела песна, ама они се единствените кои измамија насмевка на моето лице и единствени кои имаат позитивна енергија во себе и ја шират таа енергија.

Мислам дека би можеле да им бидат симпатични и на Европјаните. :) За разлика од некои други. :uvo:

Мислам дека се во последниот блок. Или 13, 14 или 15!
(ова реплицирано за Болиглава, прашуваше за Сленг кое место се)

Мислам дека би можеле да им бидат симпатични и на Европјаните. :) За разлика од некои други. :uvo:

И јас истото го мислам, особено ако под некои други ги мислиш истите кои и јас ги мислам..:)

Едноставно стварно се симпатични. Особено типот колку е интересен и кои фацки ги прави, башка личи како да е од странство.:)

Фотографкава е ѕвер. Во лице се` и исшлапа на водителкава, која е како навиен пилиштар.

овие Сленг се македонска комедија....али ај нека идат барем ќе се смееме ако нишо друго:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom