Калиопи има добар глас, но никогаш не сум ја поднесувала баш поради нејзината патетика.Па Калиопи извесно време пред фестивалот кажала дека ако не победи со оваа песна, следната година ќе пеела за друга земја за Евровизија (највероватно Хрватска или Србија), па вие размизлете зашто скоро цело жири и даде 12 поена. А што би се однесувало до мене, ако не победи, нека иде каде сака да пее, нека крши глава, песнава и беше ептен тапа иако она има добар глас, но ние не бираме пејач, туку песна.
Jaс пак ќе речам тие беа најфер од гласачите. Само тие не дадоа 10ка или 12ка на Калиопи.За тоа ОК, ама што ниту тој, ниту Џафер не му дадоа на Александар ниту 1 поен срамота! По тоа ќе се забележи колку се искомплексирани и љубоморни нашите "пејачи". Можеби не беше за 12 поени, ама можеа да му дадат барем некој поен.
За се се сложувам,и за Елена дека вредеше да се прати и за рум дум дека е песна како што кажав без текст,и дека некст тајм и генгста оро се закон,баш за се:smir:.Само Каролина што не ја сакам за пеачка тука се разидовмеЛесно е да се каже такво нешто, али за тоа не треба само ние да се грижиме, туку Владата, зар малце давачки даваме кон државата, па сега она за ништо да не се грижи?
Морална обврска на народот е да ја изгласа вечер најдобрата ПЕСНА
И ве молам не ја споредувајте Нинанајна на Елена со оваа рум дум дум, Нинанајна имаше неверојатен ритам кој никого не оставаше рамнодушен, имаше атрактивна пејачка, текст, тоа беше песна која можеше од најмал до најстар да ја запеат, па иако со тие песни немаме висок пласман, сепак остануваат ХИТОВИ на Балканов
А зар Рум дум дум ќе биде хит? Кој ќе пее такво нешто? И длаи може да се испее?
ГЕНГСТА ОРОТО и НЕКСТ ТАЈМ; за вас сум вечер, и ќе гласам