Новогодишен хејтеризам (sponsored by Точкест)

Статус
Затворена за нови мислења.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
8000????? Нема шанси

Мадона да не ми го тресе гзот над фаца? А посебната програма е НЕОГРАНИЧЕНОТО ПИЕЊЕ т.е. РАКИЈА и вода чешмовача?
Мрно не заебаај сега, го тупат ептен. За тоа зборам, и чудно ми е што пак ги полнат кафичиве?
Епа значи не е до нив..до нас е:)

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
за 150евра ке идам цела недела во хотел не зезај:) неможе да е за неколку саати само

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
се зборува дека по дискотеките ќе биде накај 6000 за стоење и 8000 за седење, со конзумација...со тие пари ехееееееее што се нема да изнакупам. а и да сакам да ги дадам ги немам.:nesum:
само незнам што толку екслузивно се добива за тие пари?
Бричење на голо се добива:)
Инаку стварно се страшни цениве.Ме плашат овие во Скопје:)
Кај нас прашавме во една дискотека, рекоа 1200 за двете вечери со неограничено пиење.Крадци.Кај ќе испијам јас за 1200?:)
Ќе умрам од толку...

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Кај нас прашавме во една дискотека, рекоа 1200 за двете вечери со неограничено пиење.Крадци.Кај ќе испијам јас за 1200?:)
Ќе умрам од толку...
Леле 1200 денари со неограничено пиење подобро од тоа здравје... :nesvest: Туку да не си грешка нешто? :helou:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Ќе умрам од толку...
Како да не. Не се умира така лесно. И плус лесно се пијат а и за две вечери се. Значи по 600 денари да пиеш од вечер.
Мерак.
Ех во Скопје за 1200 денари ни во биртиичка нема да се најде за Нова година :):):)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Ќе умрам од толку...
Е ова е најсмешното, од неограниченото нема ни Н. Колку само ги зарибале вака, неограничено пиење од 10 до 11, после тоа има неограничено РАКИЈА и ВОДА ЧЕШМОВАЧА

SrRulz сине, кец имаш математика?
600 денари ти е литро коњак и 75 денари два литра кока кола. Четворица од тој микс купус пијани ќе бидете
Ама проблемот е у комплексот ДА НЕ БИДАМ СЕЉАК ПРЕД ДРУГАРИТЕ

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Е ова е најсмешното, од неограниченото нема ни Н. Колку само ги зарибале вака, неограничено пиење од 10 до 11, после тоа има неограничено РАКИЈА и ВОДА ЧЕШМОВАЧА

600 денари ти е литро коњак и 75 денари два литра кока кола. Четворица од тој микс купус пијани ќе бидете
Или па ќе снема пиење уште во 9 :pos:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060

Не бе.Значи цената е 1200 денари, со потполно неограничено пиење.Значи бираш што сакаш и пиеш:)
Ама не ми се даваат толку пари...Џабе кога нема да искористам ни половина од нив во дискотеката...
Лани исто така имаше за таа цена со иста понуда и дечкиве се опијанија до кај 1-2 и после само купуваа пијалоци и ги истураа на под.Нездрава работа:)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Не бе.Значи цената е 1200 денари, со потполно неограничено пиење.Значи бираш што сакаш и пиеш:)
Ама не ми се даваат толку пари...Џабе кога нема да искористам ни половина од нив во дискотеката...
Лани исто така имаше за таа цена со иста понуда и дечкиве се опијанија до кај 1-2 и после само купуваа пијалоци и ги истураа на под.Нездрава работа:)
Каде е тоа? И колку пари е повратна карта со бус-воз?

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Или па ќе снема пиење уште во 9 :pos:

Oва се доста познати и претрпени работи...не знам зашто уште идат на истата фора неограничено ова...неограничено она...Ок ќе платам 2иљади...ама сакам цела вереч Блу Лејбел да пијам:)

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Па некој мора да извади и некој денар за Нова година,од друга страна па некој мора и да потроши!
Кај нас барем до сега (за во Струмица зборам) цените ми се горе-доле ок.Колку што јас знам во кафичите е 700-800 денари,а во кафани 1500-1700.
Овде во Скопје сигурно се повисоки али по 7000-8000 денари стварно е претеризам и покрај тоа што можеби имаш неограничена пијачка.Зашто тргнувам од себе никогаш не би испила толку пијачки.Али има некој што би и им одговара.
Тоа е тоа.Ако ти одговара ок е,ако не никој не те прашува.

Smoke_a_lot

НЕСОПИРЛИВ
Член од
16 март 2008
Мислења
707
Поени од реакции
63
се зборува дека по дискотеките ќе биде накај 6000 за стоење и 8000 за седење, со конзумација...со тие пари ехееееееее што се нема да изнакупам. а и да сакам да ги дадам ги немам.:nesum:
само незнам што толку екслузивно се добива за тие пари?
Кур у гс.

Демек сите ќе бидат таму па ајде и мене да ме видат да бидам ин.А за 200-300 евра може да се најде солиден стан низ Скопјево.

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
кур у гс се наоѓа и без пари...
него јас никогаш нема да испијам сто евра..ни пола од тоа...валјда четвртина преку сила...за што ми се другите пари? за unknown бенд или нискобуџетна кафанска певаљка?
или можеби за некој идиот што се начукал од две пива и ќе ми поврати врз чизмите?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom