Најлоши и најглупави филмови

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Кога сме кај глупави филмови (во контекстов со Адам Сендлер).Тадааам, Zohan. За волку глуп филм треба во затвор да се лежи.
Мене пак смешен ми беше :pos:
Иначе најглуп филм The Marc Pease Experience.Збеснав дур го гледав!

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.087
Кога сме кај глупави филмови (во контекстов со Адам Сендлер).Тадааам, Zohan. За волку глуп филм треба во затвор да се лежи.
Не заебаај брааат,закон е филмов. :) Иначе од Сендлер најтапа ми е ко ќе глуми ретарда таму вода ко ќе им носи на рагбистите.

The_Freelancer

Хиперактивен интелект
Член од
7 октомври 2008
Мислења
438
Поени од реакции
16
Богами. Не знам кој го одобрил ова сра*е.

-За што се работи у сценариово пред мене?
-За еден маж што ќе стане труден...
-Што збориш бе? Ти нормален си?
-Ама, Шварценегер ќе биде у филмот. И Дени ДеВито.
-Па што не кажеш така бе...Колку пари ви требаат, кажуј, да пишам чек.
Златен YouTube, провери трејлер, барем во денешно време инормација од таков тип е достапна со неколку клика. Ќе видиш која бламажа е ШваЈценегерот

Член од
2 февруари 2011
Мислења
26
Поени од реакции
5
Mega Shark Vs. Giant Octopus -ne znam kako mozi na nekoj da mu tekni da napravi vakov film
Batman and Robin - Joel Schumacher go unisti Batman....jas sum golem fan na filmovite so Batman,taka da krivo mi e koga go stavam ovaj film vo najlosi i NAJGLUPAVI filmovi
Battlefield Earth -pocnav da go gledam filmot, i posle 30 minuti go iskluciv.....
The Wolfman -so Benicio Del Toro

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Шта чеш кад смо површни. И јас го гледав. :)

Овој, мм.. Love Guru, Burn After Reading, шознам, последно I Spit on your Grave.. не ги памтам многу лошиве.
За овај ми теквит на времето имаше маратонски војувања. Јас сум од оние кои не се слагаат дека филмов е во најглупави и најлоши.
Еве добар материјал за следната тема, мада малку исцрпен и не верувам дека многумина дури и би се сетиле на дејствието во филмот.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Незнам, мене Burn after Watching и A Serious Man ми се толку лоши што ми е страв да го гледам True Grit. Онака ко ќе ми текне на филмовите на браќата Коен, No Country for Old Man прави да продолжам да гледам нивни дела. Не можам да ги сватам, не знам... рекоа дека имало некаков хумор, не го гледам, не го разбирам...

Gixxer

Premier Сasual Dating - Verified Ladies
Член од
9 декември 2010
Мислења
131
Поени од реакции
89
"The Straight Story", кој го гледал знае за што зборам, кој не го гледал, нека не се зае*ува.

Член од
2 февруари 2011
Мислења
26
Поени од реакции
5
vrska nema.... " The Straiht Story" kao prvo ti e praen po vistinska prikazna...a i glavniot lik Richard Farnsworth bese nominiran za Oskar.. ...izgleda ti sakas samo nekoj "pop corn" filmovi.....

--- надополнето ---

"The Straight Story", кој го гледал знае за што зборам, кој не го гледал, нека не се зае*ува.
vrska nema.... " The Straiht Story" kao prvo ti e praen po vistinska prikazna...a i glavniot lik Richard Farnsworth bese nominiran za Oskar.. ...izgleda ti sakas samo nekoj "pop corn" filmovi.....

Повеќе: http://forum.kajgana.com/showthread.php?1519-Најлоши-и-најглупави-филмови/page38#ixzz1D0y8L4ht

Kajgana Shop

На врв Bottom