Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас аплицирав преку наром травел,пред неколку дена.што мислите за таа агенција,како што гледам имаат доста интересни потенцијални понуди
ПОВЕЛИ
Мислам дека овие се соработниците на Коузон
Dali nekoj dosega ima aplicirano za work&travel sam ??? (Treba so edna drugarka da aplicirame ama programite ni se razlicni zosto taa e vonreden a jas redoven student), i me interesirase dali nekoj ima sto samiot apliciral i sam ke odi i dali nekoj veke bil i kako pominal?
Убаво е ова, ама шо мора да знам германски заебано, ако може да ме бутнас со англиски.
Има некој годинава шо ги прошетал агенцииве и да ги разгледал понудите, оти сите 30 страни уназад, секој си брани некоја агенција, никој не е реален.
--- надополнето ---
И ме интересира што со тие што ги појебаја агенцијата, што кога ќе стасаат на аеродром им го нема работодавецот?
Незнам зошто сите плукате на Коузон, а цел ЕУРМ отиде годинава преку нив, и сите се задоволни, кажуваат дека донеле по 3 до 4.000 долари чисти
Незнам зошто сите плукате на Коузон, а цел ЕУРМ отиде годинава преку нив, и сите се задоволни, кажуваат дека донеле по 3 до 4.000 долари чисти
ок де ако сметаш така никој не ти брани да идеш преку нив...
Дали би имала проблеми со добивањето на виза поради тоа што сум апсолвент годинава? Има ли некој вакво искуство или слушнато нешто во врска со ова?
Всушност, за абсолвентите се најголеми шансите да добијат виза![]()
Ми се вртат во глава Коузон, Наром и Зип. Стварно незнам шо да правам.