Јас сум задоволен од Наром, во секоја смисла. Одлична беше организацијата. Деновиве треба да аплицирам пак.Јас аплицирав преку наром травел,пред неколку дена.што мислите за таа агенција,како што гледам имаат доста интересни потенцијални понуди
Убаво е ова, ама шо мора да знам германски заебано, ако може да ме бутнас со англиски.ПОВЕЛИ
Мислам дека овие се соработниците на Коузон
Не може вонреден. Освен ако не и издадат потврда за редовенDali nekoj dosega ima aplicirano za work&travel sam ??? (Treba so edna drugarka da aplicirame ama programite ni se razlicni zosto taa e vonreden a jas redoven student), i me interesirase dali nekoj ima sto samiot apliciral i sam ke odi i dali nekoj veke bil i kako pominal?
Колку пари, толку музика.Убаво е ова, ама шо мора да знам германски заебано, ако може да ме бутнас со англиски.
Не бранам никој, јас само го напишав моето искуство од лани. Годинава повторно планирам со истата агенција (имам и попуст 50че ) и на истото место, кај истиот работодавец, само self arranged. Нека се јави некој што го поебале, нека опише шо како за да си знаеш. Иначе работодавецот не те чека на аеродром, , ти треба да одиш кај него (автобус, воз, авион) ќе исконтактираш претходно по мели, скајп и ќе се земеш телефонски број итн...ипак доколку добиеш работна понуда се е веќе средено само уште ти да се појавиш и да почнеш со работа. Не е сепак на жими мајка.Има некој годинава шо ги прошетал агенцииве и да ги разгледал понудите, оти сите 30 страни уназад, секој си брани некоја агенција, никој не е реален.
--- надополнето ---
И ме интересира што со тие што ги појебаја агенцијата, што кога ќе стасаат на аеродром им го нема работодавецот?
Незнам зошто сите плукате на Коузон, а цел ЕУРМ отиде годинава преку нив, и сите се задоволни, кажуваат дека донеле по 3 до 4.000 долари чисти
Па некои донеле повеќе, некои помалку.Незнам зошто сите плукате на Коузон, а цел ЕУРМ отиде годинава преку нив, и сите се задоволни, кажуваат дека донеле по 3 до 4.000 долари чисти
Ми се вртат во глава Коузон, Наром и Зип. Стварно незнам шо да правам.ок де ако сметаш така никој не ти брани да идеш преку нив...
Дали би имала проблеми со добивањето на виза поради тоа што сум апсолвент годинава? Има ли некој вакво искуство или слушнато нешто во врска со ова?
Па и јас така си мислев, ама ај викам да си прашам хехехехВсушност, за абсолвентите се најголеми шансите да добијат виза
Ги разгледа ли понудите на AmeriQuest? Јас планирам преку оваа агенција да аплицирам.Ми се вртат во глава Коузон, Наром и Зип. Стварно незнам шо да правам.