Најлоши и најглупави филмови

Rock Girl

Liber, libertas!
Член од
11 август 2007
Мислења
500
Поени од реакции
28
Ова ти сериозно? Прв човек да слушнам ова да го каже! :vozbud:

Најлоши филмови ми се оние средношколскине амерички тин комедии како Америчка Пита и сличните хорори што се случуваат со тинејџери. Али врв на најлош филм беше Ране. Српски филм иако не очекував дека имаат добар али со овој претераа. Гледав 5 минути и станав. Моите другари (малце влезени во тој филм) го гледаа и им беше добар. Штета што немаат вкус за филмови.
Хаха, Америчка Пита е даааааааалеку од хорор и дааааалеку од глуп филм.

Rock Girl

Liber, libertas!
Член од
11 август 2007
Мислења
500
Поени од реакции
28
Хм....не се согласувам...всушност мислам дека Американска Пита (5 дела мислам имаше) е една од најдобрите комедии од тој вид.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Хм....не се согласувам...всушност мислам дека Американска Пита (5 дела мислам имаше) е една од најдобрите комедии од тој вид.
Да да се согласувам една од најдобрите комедии се тие.Инаку "Јас сум од Титов Велес" убедливо најглуп филм кој го имам гледано досега.

Z

Zona Pelucida

Гостин
Најлош?Најглуп?Ааааа тоа се прекрасни зборови за филмов,ова никогаш,ама потенцирам НИКОГАШ во живот да го глеате.

IsaBella

...
Член од
30 мај 2009
Мислења
32
Поени од реакции
4
The forgotten,
The spirit,
Eyes wide shut,
He's just not that into you,
Things you can tell just by looking at her

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
најглуп филм sidewalks.
драгонбол е камен невиден,war of the worlds двата дела апсолутно катастрофа. доста е за почеток

nkT

Регистриран: May 2009
Член од
5 мај 2009
Мислења
175
Поени од реакции
0

Од овој филм по гаден не сум сретнал.

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Disaster Movie. Не ми се верува дека потрошив 20 мин. на тој филм.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
Disaster Movie. Не ми се верува дека потрошив 20 мин. на тој филм.

Самиот наслов ти кажува дека е катастрофа ...ја потрошив пола сат на тоа срање ..

Инаку од другиве ---
Meet the spartans - Ужасна пародија
Pledge this - Невидено срање со Парис Хилтон ..
Honey - И сите филмови со денс глупости
хајлендер - за филмов :ne: го бива ич

[zEUs];2264965 напиша:
Војна на световите... поглуп, полош филм не сум видел, а само колку прашина се дигаше за него ...:tapp:

Нема везе ..не е ни глуп не е ни лош ...Што очекуваше ти од овој филм ..некое Стар Трек срање
Инаку вториот дел е целосно друга екипа од првиот и катастрофа од режија сцени глума //итн ако мислеше за овој дел

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Hotel for dogs- Не ни помислувајте да го гледате, ја го гледав под притисок на братучетка ми и подосаден и поглупав филм немам гледано, без содржина и за џабе си лупаш 2 саати од животот.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
wicker man-стварно неможам филмот да разберам што се случува некако глупо снимен
hulk-првиот дел неможам да го догледам одма заспивам

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Инаку вториот дел е целосно друга екипа од првиот и катастрофа од режија сцени глума //итн ако мислеше за овој дел
Нема втор дел, се работи за Б - продукција, плагијатори од најлош тип.

Оригиналот: War of the Worlds (2005)

Копијата: War of the Worlds (2005) (V)

Додуша оригиналот е од 1953 ама тоа нема врска со нашиов случај. Се работи за некоја продукција која кога ќе насети филм што заработува пари, за месец дена склепува филм со исто или многу слично име, прави двд-паковки слични на оригиналот и ги нуди на двд-теки ширум светот. Се случува по грешка од невнимание големи двд-теки да нарачаат 50 - 100 000 копии од филмот и со тоа овие веќе си ги враќаат парите за нивното ѓубре од филм а понатаму и заработуваат. Имаше и други филмови што ги имаат копирано ама ги заборавив насловите.

Во случајов, името на вториов филм е "H.G. Wells' War of the Worlds", има оцена од 3.4/10 и е една од најголемите катастрофи што сум ги видел.

Kajgana Shop

На врв Bottom