Најлоши и најглупави филмови

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Ова ти сериозно? Прв човек да слушнам ова да го каже! :vozbud:

Најлоши филмови ми се оние средношколскине амерички тин комедии како Америчка Пита и сличните хорори што се случуваат со тинејџери. Али врв на најлош филм беше Ране. Српски филм иако не очекував дека имаат добар али со овој претераа. Гледав 5 минути и станав. Моите другари (малце влезени во тој филм) го гледаа и им беше добар. Штета што немаат вкус за филмови.
Хаха, Америчка Пита е даааааааалеку од хорор и дааааалеку од глуп филм.

Хаха, Америчка Пита е даааааааалеку од хорор и дааааалеку од глуп филм.

Па не реков дека е хорор али средношколско гомно од филм е сигурно.

Хм....не се согласувам...всушност мислам дека Американска Пита (5 дела мислам имаше) е една од најдобрите комедии од тој вид.

Хм....не се согласувам...всушност мислам дека Американска Пита (5 дела мислам имаше) е една од најдобрите комедии од тој вид.
Да да се согласувам една од најдобрите комедии се тие.Инаку "Јас сум од Титов Велес" убедливо најглуп филм кој го имам гледано досега.

Најлош?Најглуп?Ааааа тоа се прекрасни зборови за филмов,ова никогаш,ама потенцирам НИКОГАШ во живот да го глеате.
house_of_a_thousand_corpses.jpg

The forgotten,
The spirit,
Eyes wide shut,
He's just not that into you,
Things you can tell just by looking at her

најглуп филм sidewalks.
драгонбол е камен невиден,war of the worlds двата дела апсолутно катастрофа. доста е за почеток

images
images
images
images
images

Од овој филм по гаден не сум сретнал.

Disaster Movie. Не ми се верува дека потрошив 20 мин. на тој филм.

Disaster Movie. Не ми се верува дека потрошив 20 мин. на тој филм.

Самиот наслов ти кажува дека е катастрофа ...ја потрошив пола сат на тоа срање ..

Инаку од другиве ---
Meet the spartans - Ужасна пародија
Pledge this - Невидено срање со Парис Хилтон ..
Honey - И сите филмови со денс глупости
хајлендер - за филмов :ne: го бива ич

[zEUs];2264965 напиша:
Војна на световите... поглуп, полош филм не сум видел, а само колку прашина се дигаше за него ...:tapp:

Нема везе ..не е ни глуп не е ни лош ...Што очекуваше ти од овој филм ..некое Стар Трек срање
Инаку вториот дел е целосно друга екипа од првиот и катастрофа од режија сцени глума //итн ако мислеше за овој дел

Hotel for dogs- Не ни помислувајте да го гледате, ја го гледав под притисок на братучетка ми и подосаден и поглупав филм немам гледано, без содржина и за џабе си лупаш 2 саати од животот.

wicker man-стварно неможам филмот да разберам што се случува некако глупо снимен
hulk-првиот дел неможам да го догледам одма заспивам

Инаку вториот дел е целосно друга екипа од првиот и катастрофа од режија сцени глума //итн ако мислеше за овој дел

Нема втор дел, се работи за Б - продукција, плагијатори од најлош тип.

Оригиналот: War of the Worlds (2005)

Копијата: War of the Worlds (2005) (V)

Додуша оригиналот е од 1953 ама тоа нема врска со нашиов случај. Се работи за некоја продукција која кога ќе насети филм што заработува пари, за месец дена склепува филм со исто или многу слично име, прави двд-паковки слични на оригиналот и ги нуди на двд-теки ширум светот. Се случува по грешка од невнимание големи двд-теки да нарачаат 50 - 100 000 копии од филмот и со тоа овие веќе си ги враќаат парите за нивното ѓубре од филм а понатаму и заработуваат. Имаше и други филмови што ги имаат копирано ама ги заборавив насловите.

Во случајов, името на вториов филм е "H.G. Wells' War of the Worlds", има оцена од 3.4/10 и е една од најголемите катастрофи што сум ги видел.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom