Најлоши и најглупави филмови

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
I site filmovi so Jim Kerry mi se glupi, ednostavno zatoa sto toj ne glumi tuku se glupira:tapp:

ИИиии што збоооориш бе??! Џим Кери е цар, стварно нема филм со него на кој се неам утепано од смеење....А иначе имам глеано доста глупи, лоши и нискобуџетни филмови ама сеа единствено ми текнува на Five Girls. Ау сите филмови од тој калибар (со демони, девојчиња опседнати и сл.) ми се ептееен глупи, не знам како им текнало такви глупости да снимаат, страшна работа :uvo:

MV5BMTg3OTY1MTQ3MF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDIzMTM3MQ@@._V1._SX270_SY400_.jpg

Love guru. Б-У-Л-Ш-И-Т.

Алба е во филмот, затоа се излажав. :icon_lol:

Титаник. Најлош без конкуренција.

Јас ти и сите што ги знаеме полош, подосаден, поглуп филм немам гледано и не верувам дека ќе има :tapp:

Sex and Breakfast

Дефинитивно најглупиот филм. Бадијала изгубени 100 минути и 700 мб интернет

Betmen begins and The Dark Knight ептен за никаде во однос на претходните бетмени

Betmen begins and The Dark Knight ептен за никаде во однос на претходните бетмени

Ова ти сериозно? Прв човек да слушнам ова да го каже! :vozbud:

Најлоши филмови ми се оние средношколскине амерички тин комедии како Америчка Пита и сличните хорори што се случуваат со тинејџери. Али врв на најлош филм беше Ране. Српски филм иако не очекував дека имаат добар али со овој претераа. Гледав 5 минути и станав. Моите другари (малце влезени во тој филм) го гледаа и им беше добар. Штета што немаат вкус за филмови.

Војна на световите... поглуп, полош филм не сум видел, а само колку прашина се дигаше за него ...:tapp:

Texas Chainsaw Massacre. Поидиотски хорор - здравје! Барем цурата беше добра...

Transformers ми е досаден и не по мој вкус
А најглупи ми се оние американските тин филмови со плавуши од типот на Парис Хилтон (ама го обајснив :icon_lol: ќе ви текне на кои мислам)
едит: како на пример Hottie and teh Nottie:nenene:

Sex & The City

Во браншата на Disaster movies... Superheroes movies... Meet the Spartans movies... The Hottie & The Nottie movies...

Lower Learning мислам дека за 2008 година е на место број 1!

lower_learning_ver8.jpg

:pos:

Овој мене ми беше на некој ратардиран начин интересен :pos:
Инаку никако да успее некој да го симне Титаник од првото место кај мене :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom