За што Владата ми ги троши парите? Видете сами!

• Креатор на темата Креатор на темата GRUNGE
  • Време на започнување Време на започнување
Обрнете внимание на она со црвеното,како сум се смеел...да не беше мој лично станот ќе ме преселеа утрово комшиите...абе не за џабе се рекло...со ДПМНЕ идат најголемите циркузи :tv:

Samoubico pravo da ti kazam dosadni ste vekje so tie prepukuvanja na partiska baza.Daj spustete topka malku na zemja i vie SDSM-OVCI i ovie DPMNE-OVCI bidejki na glava ni se kacivte vekje so prazni prikaski od tipot nie ova toi ona a i dvete partii se apsolutno isti vo apsolutno se sto pravat kako da se kopiraat edni drugi.
Dodeka vie se prepukuvate partiski ovaa drzava kje ja snema i posle ke se cudite koga ke se razbudite a Makedonija nema da ja ima zatoa pamet vo glava i davajte resenija a ne samo tuzbi i kontratuzbi.

Ke dade gospod ovoj narod da se svesti i ednite i drugite (VMRO i SDSM) da ve isutira od politickata scena na Makedonija i da ve prati na bunisteto na istorijata kade i vi e vsusnost mestoto.

:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

Реторичко прашање : Колку треба човек да е глуп да не забележи дека се е ова проблем кој го створил оваа владејачка гарнитура а не СДСМ? Реков еднаш ќе потенцирам уште еднаш а тоа е дека се што изгради СДСМ последните 4год кога беа на власт ДПМНЕ се помоча на тој труд, од држава со кандидатски статус добивме типична држава (распаљотка) раскецана од сите страни од балканот и пошироко.А тоа што неколку од вас вртите страна на анонимни форумџии се со цел да го исперите срамот и арамот кој ви го нанел ДПМНЕ тешко дека ќе ве испери.

Citam denes vo Vest:Vladata trosi dnevno 80000 evra za da gi zamolci strajkuvacite.Da ne zboruvam za soopstenijata koi po ovoj povod sekojdnevno recisi na sekoj cas se objavuvaat po mediumite.Toa se nasi pari!!?

Реторичко прашање : Колку треба човек да е глуп да не забележи дека се е ова проблем кој го створил оваа владејачка гарнитура а не СДСМ? Реков еднаш ќе потенцирам уште еднаш а тоа е дека се што изгради СДСМ последните 4год кога беа на власт ДПМНЕ се помоча на тој труд, од држава со кандидатски статус добивме типична држава (распаљотка) раскецана од сите страни од балканот и пошироко.А тоа што неколку од вас вртите страна на анонимни форумџии се со цел да го исперите срамот и арамот кој ви го нанел ДПМНЕ тешко дека ќе ве испери.

Сите земји , а кои немале „среќа„ да имаа комунисти на власт..сега се (стари) членки во ЕУ...и НАТО.
Затоа..само пресметај ја несреќата Македонска..колку време оваа земја ја пљачкосувале комунисти и нивни вариации..односно клонови!!!??.
:toe:

Сите земји , а кои немале „среќа„ да имаа комунисти на власт..сега се (стари) членки во ЕУ...и НАТО.
Затоа..само пресметај ја несреќата Македонска..колку време оваа земја ја пљачкосувале комунисти и нивни вариации..односно клонови!!!??.

A bre tukmaci dodeka vie se raspravate so vasite megjupartiski prepukuvanja ovaa drzava ke ja snema more OVCI koi da ste seedno e dal SDSM- OVCI ili pak VMRO-OVCI ist kur drugo pakovanje.

Da vi se izmocam na vasite partii koi na Makedonija i donesoo SIROMASTIJA I BEDA da vi se isposeram na vasite partiski programi i vasite izmisleni prikaski so koi go lazete narodot celi 18 godini za koi uspeaavte narodot da go osiromasite do maksimum.

Pa neli vi e sram majka mu stara uste da lazete i da izmisluvate raznorazni tuzbi i kontratuzbi i taka 24/7 dodeka narodot moze samo da si sedi i da mu ja misli sto uste ke mu priredite da prezivuva.

Aj SIKTER VEKJE U TRI PICKI MATERINI I VMRO I SDSM ke dae gospod da ve isutirame od Makedonija vo skoro vreme ARAMII i RAZBOJNICI i sekako IZDAJNICI na svojot narod i drzava!!!

:toe: :toe: :toe: :toe: :tapp: :tapp: :tapp:

Од Чешка преку Словенија до Бугарија,сите имаа комунисти на власт,па некои и сеуште имаат,и се членки на НАТО и ЕУ.Или така се смета “среќата во несреќата“?:helou:

Од Чешка преку Словенија до Бугарија,сите имаа комунисти на власт,па некои и сеуште имаат,и се членки на НАТО и ЕУ.Или така се смета “среќата во несреќата“?:helou:
Тие имале(имаат) комунисти.Ние имавме(имаме) КОМУЊАРИ.

Тие имале(имаат) комунисти.Ние имавме(имаме) КОМУЊАРИ.
грешка си ние имаме бугарофили, предавници, не велам дека сме немале. па они се криви и за тоа денес што е Македонија е поделена, секогаш Македонија страдала од луѓе кои се чукале у гради и претставувале патриоти уствари они биле најголеми предавници.

80,000 евра на ден троши Владата во ЕДЕН медиум за Соопштението против СОНК!

А апаратот кој долго време се чекаше за трансплатација на црн дроб во Скопје за деца и за луѓе со тешко оштетување на црниот дроп вреди 50,000 евра и тоа срамот да е поголем тој е ДОНАЦИЈА од некоја германска агенција!

:tapp:

80,000 евра на ден троши Владата во ЕДЕН медиум за Соопштението против СОНК!

А апаратот кој долго време се чекаше за трансплатација на црн дроб во Скопје за деца и за луѓе со тешко оштетување на црниот дроп вреди 50,000 евра и тоа срамот да е поголем тој е ДОНАЦИЈА од некоја германска агенција!

:tapp:

Во еден медиум, а во колку се врти ? А1, Сител, од понеделникот, израчунај 4 дена x 80 000 oд еден медиум во услови на глобална Економска Криза.
Што е тука нејасно
Ќе нема Лепи Цане пари за реклами ,сфаќате ли вие, ако има даде на бранителите пари. Толку не разбирате.
- од темата за Бранителите

Комуњарите се лажни комунисти.

Комуњари или комунисти т.е. сите болни пилиња на едно место собрани (ДПМНЕ).Плус мора да водиш ти некоја реклама штом не си загрижен за состојбата.

Која е разликата?

Па еве ..каква е разликата споредено нели со...например Словенија.
Кај нас.. „првиот„ прецедник не ФИРОМИЗИРА...само за 2 месеца рече..нели..а до ден денешен не не ДЕ-ФИРОМИЗИРАЛ сеуште.

Кај словенците нивниот председател ги воведе во ЕУ и НАТО..и наместо да им наметнат визи како нам..и АМерика дури им ги укина визите за словенците..а што тоа значи..еве и компарација со грција...таа уште е под визен режим со Америка.

пс
Ако треба.. односно не ти е суште јасно...имам уште за споредување..нели???

Кај нас.. „првиот„ прецедник не ФИРОМИЗИРА...само за 2 месеца рече..нели..а до ден денешен не не ДЕ-ФИРОМИЗИРАЛ сеуште.

лав, да те прашам нешто во врска со тоа ФИРОМ...како се викаме ние бре?Турција?Што лупаш зелени да ти се смеат тука на форумот не ми е јасно...олабај...аман!Од кога постоиш на форумов тоа пак тоа го мелиш иако чисто сумнјам дека знаеш зошто се случило ФИРОМ.И тоа нели признај од Љубчо ти остана.

Ако треба.. односно не ти е суште јасно...имам уште за споредување..нели???

Ти почна како Бичиклиски, никој незнае и не разбира ама затоа пак тој и ДПМНЕ знаат, па потоа да не се чуди човек кога гледа реклами и кампањи на ДПМНЕ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom