Глупави закони

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Во Македонија..на пример...Управител со пет вработени треба да има во секоја зграда, па никој не се смее на овој закон, а пак за неколку слични други .....ич да не збориме...:)

- Во Кали во Колумбија жената смее да има секс само со својот маж, а првата брачна ноќ таа задача ја има-нејзината мајка!

Читам и не ми се верува.:tapp::nesvest:

Абе волку глупости у живот се немам изначитано. Ама дефинитивно беше врв кога прочитав дека :drk: се казнува со смрт, или пак за дробењето на тестисите со два камена:jaj:

Ова е опасно да одиш во друга земја пред да ги прочиташ темелно нивните закони, може да те погубат на некој плоштад со бесење или да ти ја 'тчат главата со камења :nesum:

Ова е опасно да одиш во друга земја пред да ги прочиташ темелно нивните закони, може да те погубат на некој плоштад со бесење или да ти ја 'тчат главата со камења :nesum:
Хахахахахахахаха :pos2::pos2::pos2::pos2:

хахахахах забрането било да се вози со заврзани очи :хаха::хаха::хаха::хаха::хаха: ебати законот

- Во Кали во Колумбија жената смее да има секс само со својот маж, а првата брачна ноќ таа задача ја има-нејзината мајка!

Мммм ако мајка и' е некоја sexy Milf,биче ватрено:zlo:

Види види доста напреднале овие сите да се изредат со мажот и. Хаха.. :pos2::pos2::pos2:

Во Јапан "age of consent" за легален секс е 13 години.

Во нашава држава најглуп закон е оној за секс на јавно место незнам како беше.Казна беше 1500 евра,ако не се лажам.А паралелно со ова водат кампања за зголемување на наталитетот на населението.:pos2:

• Ми се допаѓа
Reactions: DL5
Во нашава држава најглуп закон е оној за секс на јавно место незнам како беше.Казна беше 1500 евра,ако не се лажам.А паралелно со ова водат кампања за зголемување на наталитетот на населението.:pos2:
Aко ти детето го правиш на отворено каде што можат да те видат бааги луѓе,каков родител ќе бидеш?:smir:
-Законот е да се спречи тој простотилак т.е ебанка на отворен простор,сепак не е убава глетката за клинци или старци...
Ако веќе те фатат,пола-пола ја плаќаш казната со ебачицата,т.е ако ја платиш во рок од 7 дена,плаќаш само упола,што би дошло 1500:2 = 750и тоа си го делиш со ебаната(750:2 = 325 евра за дупење на јавно место)

-Имавме предавање за казните за плукање,пикавци ово оно и еден праша:Што ако плукнам на дождливо време,нели плунката нема да се забележи во вирот?
-И џандарот одговори"Тебе те казнуваат поради потегот,а не поради тоа дали плунката ќе се гледа или не" :)

- Изневерена сопруга во Хонгконг има законско право да го убие својот неверен сопруг, ама само со голи раце. Од друга страна, пак, жените што ги изневериле своите сопрузи, може да бидат убиени на кој било начин

Јас ќе се преселам во Хонгконг :D:D:D:D:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom