concrete
alte Esel
Во Македонија..на пример...Управител со пет вработени треба да има во секоја зграда, па никој не се смее на овој закон, а пак за неколку слични други .....ич да не збориме...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
- Во Кали во Колумбија жената смее да има секс само со својот маж, а првата брачна ноќ таа задача ја има-нејзината мајка!
Читам и не ми се верува.:nesvest:
Хахахахахахахаха :pos2::pos2::pos2::pos2:Ова е опасно да одиш во друга земја пред да ги прочиташ темелно нивните закони, може да те погубат на некој плоштад со бесење или да ти ја 'тчат главата со камења :nesum:
Мммм ако мајка и' е некоја sexy Milf,биче ватрено:zlo:- Во Кали во Колумбија жената смее да има секс само со својот маж, а првата брачна ноќ таа задача ја има-нејзината мајка!
- Во Кали во Колумбија жената смее да има секс само со својот маж, а првата брачна ноќ таа задача ја има-нејзината мајка!
Aко ти детето го правиш на отворено каде што можат да те видат бааги луѓе,каков родител ќе бидеш?:smir:Во нашава држава најглуп закон е оној за секс на јавно место незнам како беше.Казна беше 1500 евра,ако не се лажам.А паралелно со ова водат кампања за зголемување на наталитетот на населението.:pos2:
Е ај како ќе правиш дете во Невада ако е така?- Сексот без кондом во Невада е илегален.
:pop: :uvo: :nesvest::tv:
Постои и веб страна за Глупави закони.
Македонија ја нема![]()