Има повеќе пари од мене, не сум достоен за неа

Член од
7 јули 2008
Мислења
131
Поени од реакции
4
Ево вака да поедноставиме. На многу од девојките (барем така кажале) не им е битен изгледот.
Е сеа кога би избирале меѓу нормален дечко со ’нормални’ финансии и нормален дечко со високи финансии, валда очигледно е за што ке се одлучат безразлика како се ситуирани тие.
Но секое правило има искучоци. И тие се многу ретки, и ако мислите дека се достојни и имате среќа за таков ’исклучок’...

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
Немој можеби ќе навредиш некој женски член на форумов, зошто тогаш според тебе сите девојки се празноглави... :back:
абе пријател јас убаво си ги разграничива на глупи и паметни (знам дека е грубо ама вистинито е) така се разграичуваат и машките и женските, мислам дека нема средина
е сеа тоа друга работа е кој каде се препознава:smir:

L

Lezbiangirl

Гостин
a parite se na tatko i,ne gi zarabotila ona(kolku za objasnuvanje).ama sepak gi ima i moze da si dozvoli da ima decko kakov sto saka(a ako ne e taka,sto ke i se tie pari togas),i ne i treba nekoj koj ima pari da ja izdrzuva.ne ti ja svakam poentata,ako nekoja devojka paga pod vlijanie na okolinata i na drugarkite,kakva devojka e togas ona?i zasto pa na kraj kraeva mislis deka ne moze nekoj decko poveke da vlijae na nekoja devojka,od nejzinite drugarki?mnogu gi potcenuvas maskite.sto ako eve jas na primer znam da izlezam na kraj so seto toa sto go zboris.ili pak mislis deka masko moze da bide sposobno samo da pravi pari i za nisto drugo?
пошто сум женско и знам како мислат стандардните жени плус завршив средно со девојки од вискока и средна класа знам како размислуваат сите зборат јас би одела со сиромашен дечко бла бла оние стандардби срања дека бараат човек а не вреќа со пари ама во пракса е многу поинаку ниедна што ја знам од таму се има фатено со син на работник или што потекнува од сиромашно семејство

а патем алекс јас не ги потценувам мажите туку само ти кажувам што мислат

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
пошто сум женско и знам како мислат стандардните жени плус завршив средно со девојки од вискока и средна класа знам како размислуваат сите зборат јас би одела со сиромашен дечко бла бла оние стандардби срања дека бараат човек а не вреќа со пари ама во пракса е многу поинаку ниедна што ја знам од таму се има фатено со син на работник или што потекнува од сиромашно семејство

You are one of a kind girl :tv:

Многу лошо оправдание им даваш машкиве кои се осеќаат “потценети“ :)

Иако апсолутно неможеш да збориш во името на цела женска популација ниту својата генерација, сепак реалноста е дека можеш да имаш 10 блиски другарки, еве 50 нека бидат, ама за другите ниту знаеш како мислат ниту што прават. Лош обид.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58

ama sto ima vrska sto oni mislat?doaga decko i ona veke ne misli,ednostavno deckoto go biva i znae vo sekoj moment sto pravi,znae i da i go promeni mislenjeto,pa i se drugo.

@vlat4e_NL_WoW
-cekaj sega, jas ne znam kakov odgovor mi dade so tvojot primer.sakas da kazes deka ako ti ne si uspeal da ja zavedes taa devojka,deka voopsto ne postoi takov decko na ovaa planeta sto ke uspee da ja zavede bez da i frli eden kup pari?batka JENIFER LOPEZ,JESICA SIMPSON,HALI BERI...bea osvoeni od totalni anonimusi ,i decki so normalni primanja,a CRIS JAD(koj mu ja prezema Jenifer na PAF DADY) duri i kari 20 milioni dolari i se zbogati od brakot so JENIFER LOPEZ.taka da sega treba da ti e pojasno za sto zboruvam.sekoja devojka moze da bide osvoena,mozebi ne od sekogo,ama od nekogo da.
eve ti i clip so takov primer,vidi gi samo ovie devojki manekenki koi se edni od najgolemite sponzorusi vo svetov kako reagiraat na prisustvoto na deckoto,koj sekako ne e Donald Tramp,vidi go klipov i iskomentiraj go(dosega nekolku pati go postirav i nikoj ne go iskomentira,a mozebi i ne go ni videle):i tocno ,postovite gi pisuvam samo kako primer.jas ne se letam taka lesno po pari,ama ako bi naisla prilika ne bi ja ispustil,a mi se slucilo i nekolku pati da iskorpiram i bogati devojki,zatoa sto ne mi se svigale.a koga nekoja bi mi se svigala i bi bila bogata,ne bi ja ispustil.

L

Lezbiangirl

Гостин
You are one of a kind girl :tv:

Многу лошо оправдание им даваш машкиве кои се осеќаат “потценети“ :)

Иако апсолутно неможеш да збориш во името на цела женска популација ниту својата генерација, сепак реалноста е дека можеш да имаш 10 блиски другарки, еве 50 нека бидат, ама за другите ниту знаеш како мислат ниту што прават. Лош обид.
кажи еден пример каде има успешен брак помеѓу богата жена и сиромашен маж?
А како ги нарекуваш реакциите на оние од високото добро утро кога ќе ме прашаат за тоа од каде ми е дечкото и ако кажам на пример од ченто и работи афтоматски lol from the getooooo.... од каде ги наоѓаш...дрн дрн
bY the way брату си идел со некоја од средна класа или висока си седнал еднаш во друштво со нив без да се умешаш да ги слушаш како исмаваат некоја која си фатила дечко со 101

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
А како ги нарекуваш реакциите на оние од високото добро утро кога ќе ме прашаат за тоа од каде ми е дечкото и ако кажам на пример од ченто и работи афтоматски lol from the getooooo....
Изгледа не се разбираме, имаме тотално различни сфаќања. Што и не е лошо :)

Ти објасни во кратки црти и Алекс, како и да е смешна ми е малограѓанштината.

И да во право си, кога ќе им кажев дека сум од водно, одма буџаван ме правеа и ми се ставаа куп девојки :) или ради нешто друго било... бидејќи најголемиот период во средно го поминав во Влае и Топанско, со “гетото“ хаха , со многу нормални луѓе кои до денес ми се меѓу најдобрите пријатели.

И можам многу примери да ти дадам од моето средно, Никола Карев, каде другаркие од “високата“ класа одеа со дечковци од Драчево,Ченто,Железара,Геге и што ти ја знам.

Ти велам, не е црно бело и не се согласувам со потценувањето. До човекот е секогаш.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
А како ги нарекуваш реакциите на оние од високото добро утро кога ќе ме прашаат за тоа од каде ми е дечкото и ако кажам на пример од ченто и работи афтоматски lol from the getooooo.... од каде ги наоѓаш...дрн дрн
bY the way брату си идел со некоја од средна класа или висока си седнал еднаш во друштво со нив без да се умешаш да ги слушаш како исмаваат некоја која си фатила дечко со 101
a zasto mislis deka ne e taka koga e vo prasanje nekoj bogatas so devojka bez skrsen denar,koja rabotela da receme,kelnerka po kafici?da ne zboruvas za dvojni standardi?
problem ima taa devojka sto finansiski ne moze da si dozvoli da fati decko so normalni primanja,a ne bogataskite,oni moze da si dozvolat i bogat pa i siromasen decko,ednostavno finansiite za niv ne igraat nikakva uloga,pa i ako ne e taka zasto im se togas parite.
-eve jas ke ti kazam nekolku primeri na uspesen brak pomegu bogata devojka i siromasen decko,nekolku moi prijateli se vencani so mnogu bogati devojki(edniot duri e i zet na eden od najbogatite luge vo Makedonija),i imaat super brakovi.a sakas i primer od javniot zivot,Brejk na kogo mu e zet? Malenko so nenormalno bogata rusinka...

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
само да посочам, Брејки ти е мноооогу лош пример во случајов, бидејќи потекнува од многу, да не речам премногу богата фамилија така да веруј не е за жалење.
ne bi rekol,ama ok e,i onaka nema vrska,dali e on ili nekoj drug,ima mnogu primeri.a inace koja e taa bogata familija na brejk?zasto posle vencavkata go otvori radio kanalot,zasto posle vencavkata pocna da pravi i skapi spotovi i sl.mozebi i gresam,mozebi gresno mi kazale za brejk,ama ne e ni bitno,ima i drugi primeri.

L

Lezbiangirl

Гостин
ne bi rekol,ama ok e,i onaka nema vrska,dali e on ili nekoj drug,ima mnogu primeri.a inace koja e taa bogata familija na brejk?zasto posle vencavkata go otvori radio kanalot,zasto posle vencavkata pocna da pravi i skapi spotovi i sl.mozebi i gresam,mozebi gresno mi kazale za brejk,ama ne e ni bitno,ima i drugi primeri.
а како отишол во америк да се школува мислам дека правиме муабет за сиромашен дечко

Изгледа не се разбираме, имаме тотално различни сфаќања. Што и не е лошо :)

Ти велам, не е црно бело и не се согласувам со потценувањето. До човекот е секогаш.
се согласувам ама признај повеќето девојки од висока и средна класа не сакаат да имаат нешто посериозно со сиромашен дечко

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
а како отишол во америк да се школува мислам дека правиме муабет за сиромашен дечко

се согласувам ама признај повеќето девојки од висока и средна класа не сакаат да имаат нешто посериозно со сиромашен дечко
ne e biten brejk(iako jas imam drugi soznanija za nego),barase primeri i dobi ,i toa poveke.
samo ne mi e jasno sto e rabotava so muabetov,ZENSKITE SAKAAT OVA,ZENSKITE SAKAAT ONA,SIROMASNITE DEVOJKI SAKALE BOGATI MASKI,BOGATITE DEVOJKI SAKALE BOGATI MASKI.SPORED TOA ISPAGA DEKA ZA EDNA VRSKA DA USPEE TREBA DA SE PRAVI TOA STO SAKA DEVOJKATA,taka da jas te prasuvam,sekogas li e najvazen faktor vo vrska TOA STO ZENATA GO SAKA,ili ima i nekakva uloga TOA STO GO SAKA MAZOT?
a spored mene,nema vrska sto sakaat devojkite,pa recisi sekoe masko saka i nenormalno ubava i nenormalno bogata devojka,i sto so toa,sekoj li moze da najde takva devojka kakva sto saka?i sekoja li devojka moze da najde maz kakov sto saka?i dali sekogas e najvazno STO SAKA DEVOJKATA ,a ne deckoto(spored toa ti sto go kazuvas ispaga deka e taka)?

Член од
20 јуни 2007
Мислења
29
Поени од реакции
0

Ете ви мислење и од женски аспект, ај сеа да ве видам... :kez:

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Ете ви мислење и од женски аспект, ај сеа да ве видам... :kez:
-a be vi staviv klip,so edni od najgolemite sponzorusi vo svetov,videte go ,i posle komentirajte.i dosta veke so toa sto sakaat zenskite,sto e so toa sto go sakaat maskite?ili e bitno samo sto sakaat zenskite?
-odsekogas zenskite zborele i ke zborat deka ne im bil biten izgledot,sakale karakter,pa nekoi i pari,i sto ti ja znam sto uste ne,i SEKOGAS ,povtoruvam SEKOGAS pagale i ke pagaat na izgled.fakt e deka niedna devojka ne mozela i nema ni da moze da odolee na decko koj mnogu dobro izgleda,koj znae sto zboruva i tocno znae sto pravi vo sekoj moment.nema iskusna devojka koja ke go porekne toj fakt.

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Класна разлика кај пар

Прашањето е едностано. Дали би би биле во врска со личност која е доста посиромашна или доста побогата од вас?

Kajgana Shop

На врв Bottom