пошто сум женско и знам како мислат стандардните жени плус завршив средно со девојки од вискока и средна класа знам како размислуваат сите зборат јас би одела со сиромашен дечко бла бла оние стандардби срања дека бараат човек а не вреќа со пари ама во пракса е многу поинаку ниедна што ја знам од таму се има фатено со син на работник или што потекнува од сиромашно семејство
а патем алекс јас не ги потценувам мажите туку само ти кажувам што мислат
ama sto ima vrska sto oni mislat?doaga decko i ona veke ne misli,ednostavno deckoto go biva i znae vo sekoj moment sto pravi,znae i da i go promeni mislenjeto,pa i se drugo.
@vlat4e_NL_WoW
-cekaj sega, jas ne znam kakov odgovor mi dade so tvojot primer.sakas da kazes deka ako ti ne si uspeal da ja zavedes taa devojka,deka voopsto ne postoi takov decko na ovaa planeta sto ke uspee da ja zavede bez da i frli eden kup pari?batka JENIFER LOPEZ,JESICA SIMPSON,HALI BERI...bea osvoeni od totalni anonimusi ,i decki so normalni primanja,a CRIS JAD(koj mu ja prezema Jenifer na PAF DADY) duri i kari 20 milioni dolari i se zbogati od brakot so JENIFER LOPEZ.taka da sega treba da ti e pojasno za sto zboruvam.sekoja devojka moze da bide osvoena,mozebi ne od sekogo,ama od nekogo da.
eve ti i clip so takov primer,vidi gi samo ovie devojki manekenki koi se edni od najgolemite sponzorusi vo svetov kako reagiraat na prisustvoto na deckoto,koj sekako ne e Donald Tramp,vidi go klipov i iskomentiraj go(dosega nekolku pati go postirav i nikoj ne go iskomentira,a mozebi i ne go ni videle):
i tocno ,postovite gi pisuvam samo kako primer.jas ne se letam taka lesno po pari,ama ako bi naisla prilika ne bi ja ispustil,a mi se slucilo i nekolku pati da iskorpiram i bogati devojki,zatoa sto ne mi se svigale.a koga nekoja bi mi se svigala i bi bila bogata,ne bi ja ispustil.