Има повеќе пари од мене, не сум достоен за неа

Член од
25 септември 2008
Мислења
102
Поени од реакции
6
Ако не е некоја дигната т.е. парите ако не и удриле во глава во тој случај доколку ти се допаѓа не гледам причина зашто да не обидеш да ја освоиш, се разбира ако стварно ти се допаѓа.
Ако е некоја што лета во облаци во тој случај оставете а таму нека си лета, а вие најдете си некоја која ќе знае да ве цени според вашиот карактер, а не според вашите пари, бидејќи тркалото се врти никогаш не знаеш сто може да ти се случи ( мислам на убави работи ).:smir::smir::smir::smir::smir::smir:

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
поинаку е за женски...
машкото его е поголемо во ваква ситуација...:helou:
Поинаку е само затоа што вие самите го викате тоа, и ви е глупо да идете со некоја богаташка. Сепак не рабирам зошто. Егото, може на момент и да се подзаборави, ако е љубовта во прашање!

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Поинаку е само затоа што вие самите го викате тоа, и ви е глупо да идете со некоја богаташка. Сепак не рабирам зошто. Егото, може на момент и да се подзаборави, ако е љубовта во прашање!
ама не дошло до љубов...
машкото има желба за женското...

дали ќе му се оствари... и дали ќе се обиде да направи нешто за да му се оствари... тоа е темава :)

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
дали ќе му се оствари... и дали ќе се обиде да направи нешто за да му се оствари... тоа е темава :)
Ок, и каков очекуваш да ти биде одговорот?

Најдобро анкета да поставеше, оти вака излегува дека што и да напише некој е или вон темата или не ти ги задоволува критериумите.
Препрочитај си ги коментарите на темава.

Темава е да се согласиме со тебе, инаку не бива.
Ова само добронамерна забелешка.
:smir:

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Ок, и каков очекуваш да ти биде одговорот?

Најдобро анкета да поставеше, оти вака излегува дека што и да напише некој е или вон темата или не ти ги задоволува критериумите.
Препрочитај си ги коментарите на темава.

Темава е да се согласиме со тебе, инаку не бива.
Ова само добронамерна забелешка.
:smir:
не.
образложението на темава ја пишува во првиот пост.
досеа 98797 луѓе зборуваа за љубовта и розите што цветаат крај прекрасното охридско езеро додека биЉана во позадина платното го белеше а орце стевковски ги бркаше терористите на она со песната Од каде дојдовте, да не дојдевте. :pipi:

НЕ
Не е темава за тоа дали да се фатиш со женска која ја сакаш и те сака и е богата и се ебите секоја вечер ама се срамиш да ја прашаш дали сакат да ти потпишит документ дека ојте официјално.

И НЕ, не пишам зошто е темава, ваљда до толку можит секој да прочитат и разберит :back:

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Додека не осетите како е да излезете дури и со 50 денари у град неможете да зборите... и од 50 денари да ја частам и неа и мене !? ке си го прашам... ама ме разбирала... ја викнале другарки со дечковците у некој кафиЌ и ме викна ама и кажав и си седевме ја и она на клупа со едно пивце и супер си пројдовме :) А иам и доста други примери... ама ај да не го тупам... а дали ја би и се пуштал... епа ја сум слободен тип... ама за тоа не баш... срамежлив сум... обично мене женски ми се пуштаат ... :helou:

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
ама не дошло до љубов...
машкото има желба за женското...

pa sekoj do sega sto kaza deka ke se obide,ti ili go narece sponzorus/a,ili ne se soglasi so nego.nekako ne ti ja svakam poentata,i neli ziveeme vo svet i vreme koga vladee ramnopravnost na polovite?

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
абе шо има врска дали имала или немала пари....мислам тој шо размислува така...шо знам не е развиен доволно....зошто да не си ја пробаш среката...па и да добиеш корпа можи не е од финансиските причини...не е се во парите колку и да ги имаш...

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.588
НЕ
Не е темава за тоа дали да се фатиш со женска која ја сакаш и те сака и е богата и се ебите секоја вечер ама се срамиш да ја прашаш дали сакат да ти потпишит документ дека ојте официјално.
Барем јас се обидов беспристрасно да ти одговорам.

Финансиската нерамнотежа влијае кај голем број мажи, да не речам кај мнозинството. Тие нема да се осмелат да и се приближат на една девојка или да излезат со неа доколку таа е (доста) побогата од нив. Доколку пак се случи да и се приближат и да излезат со неа, уште полошо и по-неадекватно се чувствуваат.

Секоја птица се стреми кон своето јато - на класно-интелектуални основи. ;-)

Се разбира, постојат исклучоци, дури и голем број, но во основа е така како што ти пишувам погоре.

Нешто што е вон исклучоците за мажите е брз и единечен секс со стари жени (40-50-60 годиншни) кога без проблем ја потиснуваат финансиската разлика и никако не им пречи. Но не збориме за такви односи тука.

За разлика од Братот, и со почит кон него, би ти советувал да не си ствараш трауми и да ја баталиш дотичната која во суштина те натерала да ја отвориш темата.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
За разлика од Братот, и со почит кон него, би ти советувал да не си ствараш трауми и да ја баталиш дотичната која во суштина те натерала да ја отвориш темата.
Misirkov а доколку грешиш?

Знаеш, многу е погрешно според мене, ние машките изговорот за недостиг на одлучност и храброст, ете да се заризикува егото, да го наоѓаме во парите.

Јас и со твоето видување се сложувам, но поентата не е да се сложиме, бидејќи се водиме од стереотипен приод.

Јован е млад, студент, талентиран,комуникативен, интересен лик барем за мене од тоа што го читам овде.
Иднината претстои пред него, не гледам причина да не успее во својата професија.
И да се избави на пример од овој комплекс на материјална “достојност“.

Но девојката можеби тогаш нема да биде заинтересирана за него. Можеби веќе нашла некого,а тој ќе се јаде зашто никогаш не се ни обидел.

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.588
Доколку грешам, ќе го носам на душа. Но од најдобра намера зборувам и мислам дека му правам услуга.

Нели е подобро да билда искуство без да го разјадуваат вакви дилеми одвнатре? Зошто па да се трауматизира кога разликите реално постојат? Зошто да форсира “одлучност’’ и “храброст’’? Филозофијата на денешниве девојки е: no romance without finance. Самото чувство внатре му кажува дека има дисбаланс - а тоа е најбитното и според него треба да се раководи!

Мое видување, не мора да е точно, но мислм дека е, логички и статистички, а и тро од искуство. ;-)

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Не треба да е проблем и шта се мени тиче воопшто и не е.. Али ако има бар малце кеш не ич.. Пошо искрено до негде и ради тоа излегов од претходната врска.. Бед е он да не се ни труди да работи ни ништо.. Женската нема обврска и да го прехрануе типот!

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Доколку грешам, ќе го носам на душа. Но од најдобра намера зборувам и мислам дека му правам услуга.

Нели е подобро да билда искуство без да го разјадуваат вакви дилеми одвнатре? Зошто па да се трауматизира кога разликите реално постојат? Зошто да форсира “одлучност’’ и “храброст’’? Филозофијата на денешниве девојки е: no romance without finance. Самото чувство внатре му кажува дека има дисбаланс - а тоа е најбитното и според него треба да се раководи!

Мое видување, не мора да е точно, но мислм дека е, логички и статистички, а и тро од искуство. ;-)
pa vikas,filozofijata na denesnite devojki e:no romance without finance?a vo temava se raboti za devojka koja nema finansiski problem ama bas za nisto.i ne mi e jasno koj gi prasuva devojkite kakva filozofija imaat(ne se misli na site,samo na tie koi imaat takva filozofija),i zasto treba nivnata filozofija da bide stavena sekogas pred taa na mazite?zasto jas kako maz treba da bidam voden od takvata zenska filozofija,a ne od svojata?
jas licno ne bi sovetuval nekogo da se otkaze od nekoja devojka zatoa sto ona si imala nekoja svoja filozofija,tuku da se potrudi da i ja smeni takvata filozofija,i da ja natera TAA da ja prifati negovata filozofija,a ne ON da ja prifati nejzinata.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
хмм... не реков дека некоја ме натерала :)
Јован е млад, студент, талентиран,комуникативен, интересен лик барем за мене од тоа што го читам овде.
Иднината претстои пред него, не гледам причина да не успее во својата професија.
уаууууууу... дури го читав ова се чуствував ко добитник на оскар за животно дело :pos:
фала за мислењево... еве сеа ќе си напрам еден букмарк до него и секоја женска која ќе сакам да ја ќарам ќе ја линкам до него:pos::pos::pos:

и нема баш да коментирам дали е за мене :)

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Señor Journalista Don't flatter yourself!!! :)

Се надевам дека сепак разбра што сакав да кажам со погорниот мој пост. :smir:

Синсерли,
The recusant supporter

Kajgana Shop

На врв Bottom