сигурен ли си во ова друже размисли малку кога некој ќе ти вади низ нос дека тоа и тоа е по негова заслуга, да не биле нејзините пари ќе си се усрал у живот, и сл некои глупости значи не викам ја дека она ќе ми каже абе вол ја имам повеќе пари и сл. него викам за дадени ситуации кои ги имам видено, и да ти кажам право маваат на его тоа е тотално дискриминирачки и понижувачки@JKD
-pa sto ako spomne deka ima poveke pari?toa ne e nikakov problem,barem za mene,jas ne ja gledam vrednosta na lugeto preku parite,taka da seedno mi e.
-pa jas ne bi dozvolil tie prefrluvanja da mi mavaat na egoto,ednostavno ne se zamaram so takvi prazni zborovi(sekogas ima kako da i vratam),inaku jas sekogas se trudam da bidam PODOBAR covek od nekoja,a ne POBOGAT covek od nekoja.сигурен ли си во ова друже размисли малку кога некој ќе ти вади низ нос дека тоа и тоа е по негова заслуга, да не биле нејзините пари ќе си се усрал у живот, и сл некои глупости значи не викам ја дека она ќе ми каже абе вол ја имам повеќе пари и сл. него викам за дадени ситуации кои ги имам видено, и да ти кажам право маваат на его тоа е тотално дискриминирачки и понижувачки
во ред тоа и е за почит но ја давам некои примери:helou:-pa jas ne bi dozvolil tie prefrluvanja da mi mavaat na egoto,ednostavno ne se zamaram so takvi prazni zborovi(sekogas ima kako da i vratam),inaku jas sekogas se trudam da bidam PODOBAR covek od nekoja,a ne POBOGAT covek od nekoja.
more se pecali so k.r i toa kako da znaes(samo pogledaj po forumov sto zboruvaat zenite za seksot,i kakva uloga ima seksot vo nivniot zivot, pa ke ti stane jasno),inaku jas ne bi se otkazal taka lesno od ljubov,ubavina,dobar seks i sl.zaradi pari kako nekoi devojki,ama i pokraj seto toa prethodno navedeno koga bi imala i pari ,ne bi mi smetalo ama bas ni najmalku.тачно е тоа шо викаат, дека со кур не се печали...мегутоа, цуриве имаат една друга филозофија, односно дека ако се осекаат финансиски сигурни на било кој начин, се срекни секако ... така да ...ипак ако двајцата се слагаат у љубовта не би било проблем тоа, иако се слагам со горниот пост донекаде...има вистина и тоа...и ја сум видел такви случаеви, поготоо Скопје...
И за тоа има решение, во секој момент доколку претера можеш да речеш чао, да и' посакаш среќен живот со парите.сигурен ли си во ова друже размисли малку кога некој ќе ти вади низ нос дека тоа и тоа е по негова заслуга, да не биле нејзините пари ќе си се усрал у живот, и сл некои глупости значи не викам ја дека она ќе ми каже абе вол ја имам повеќе пари и сл. него викам за дадени ситуации кои ги имам видено, и да ти кажам право маваат на его тоа е тотално дискриминирачки и понижувачки
И јас не зборував за неа. И во Македонија луѓето се делат, па и да ти е комшивка некоја, може да се сопнува на тебе па да не те приметува, ако е од тие пребирливите и претерано дигнатите. За другите како што кажав, тие кои се однесуваат нормално и покрај тоа што имаат многу пари, не е проблем и да стапиш во контакт, а понатаму и во врска или мување, кој како му дојде.добро сеа, не зборуваме за ева лонгорија дека ќе ја бркаме туку зборуваме за девојка од македонија која има повеќе пари од нас...
значи ете да речеме иста група сме на факултет, комшија ни е, другарка на брачеда ни, и уш колку сакаш начини има да знапознаеш женска, немора да е тоа во најјакото место за излегување во држава...
може така?
Зборуваме за реткости богата, свесна за тоа и така воспитана а да не биде препотентна е реткост, и самата околина т.е нејзините најблиски другарки т.е оние кои и се наметнале по статус ќе ја осудуваат секоја нормална постапка и контакт со тие што се пониски, а знаеме колку се тежнее кон холивудски гламур нелиИ јас не зборував за неа. И во Македонија луѓето се делат, па и да ти е комшивка некоја, може да се сопнува на тебе па да не те приметува, ако е од тие пребирливите и претерано дигнатите. За другите како што кажав, тие кои се однесуваат нормално и покрај тоа што имаат многу пари, не е проблем и да стапиш во контакт, а понатаму и во врска или мување, кој како му дојде.
Може така?:smir:
Да де. Со таква некоја немате шанси никој од вас кои реплицирате тука. Ако е некоја од тие ретките, можно е се`.Зборуваме за реткости богата, свесна за тоа и така воспитана а да не биде препотентна е реткост, и самата околина т.е нејзините најблиски другарки т.е оние кои и се наметнале по статус ќе ја осудуваат секоја нормална постапка и контакт со тие што се пониски, а знаеме колку се тежнее кон холивудски гламур нели
are you a lady, aleks?...cause you talk quite wisely, i can feel it:smir:@BRATOT
-mnogu ubavo kazano i potvrdeno so primer.za da nemas problemi so bilo koja devojka,prvenstveno treba da znaes da si gi kontroliras emociite,i da ne dozvolis emociite da nadvladeat nad razumot.a najcesto niedna devojka nema odgovor na prasanjata sto taa samata im gi postavuva na maskite.a i site znaeme deka zenata e mnogu poemocionalno osetliva od mazot,taka da...
Реално гледано можеби има такви кои би имале шанса, да речеме пола со пола, една половина дискутанти кои би имале шанса и друга половина која е свесна колку да ги пушти нозете на чергичето и да си седи мадро гледајќи како другата половина добива шанса која што овие никогаш не би ја ни имале и се разбира со free advice да си седат мадро бидејќи се никој и ништо за некоја со педигре... но на крај, од кај ќе знаеме додека не се обидеме, можеби ќе налетаме не некоја исто толку грда колку и насДа де. Со таква некоја немате шанси никој од вас кои реплицирате тука. Ако е некоја од тие ретките, можно е се`.