E saa me nasmeja,emi od dek sum jas? A nekoj od Kosturino da ti govore ke go razberes li? Inace Cehinjite se mnogu ubavi zeni,lani zimata i letoto bev vo Praga sluzbeno i go podnauciv jazikot a i se iznagledav na dobri zeni.Dali nekoj znae kaj ima skolo na Ceski jazik kaj nas vo Makedonija?hah be druze tocno e toa ali vo sekoj slucaj dobri e****i se ceskinjite od iskustvo ti kazuvam a za strumickiot ni ti ne o razbiras ako nekoj ti go sisne so 100 na sat
Иди во Чешка Амбасада и прашај дали има некое школо под крило на амбасадата , најчесто тие школи се најквалитетни за изучување на јазик .E saa me nasmeja,emi od dek sum jas? A nekoj od Kosturino da ti govore ke go razberes li? Inace Cehinjite se mnogu ubavi zeni,lani zimata i letoto bev vo Praga sluzbeno i go podnauciv jazikot a i se iznagledav na dobri zeni.Dali nekoj znae kaj ima skolo na Ceski jazik kaj nas vo Makedonija?
To potrebuje cas, aby se naucil, ale jeho slovansky jazyk a budete mit mene problemuмухаха, лесен е. Живеев пола година у Прага, секој втор збор им е курва, и ти воле. На почетокот е само тешко дур се навикнеш да го кршиш јазикот, после е peace of cake.
Nějaká fóra jsem našla, ale nevím, co vás zajímá...Mate ucit Makedonsky? Muzete mi ukazat na nektere ceske forum?
Svatba bez prstýnkuMe interesira kade mozam da najdam ceski filmovi, crtani filmovi, televizija ceska da vidam kako zboruvaat za muzika mislam deka mozam da najdam na you toube ali neznam iskreno da ne go pomesam so Polski jazik pa da bide boranija ..Dali ceskata ambasada organizira kursevi po Ceski znae nekoj ??
Се гледа дека си талентиран за јазици и дека оперираш со екстензивен вокабулар во чешкиот. Културниот репертоар во Прага бил збогатен со твоето присуство, гарант.мухаха, лесен е. Живеев пола година у Прага, секој втор збор им е курва, и ти воле. На почетокот е само тешко дур се навикнеш да го кршиш јазикот, после е peace of cake.