Вистина или предизвик (ајде да играме)

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^^пуцај брате шо сакаш......шо те интересира

ама се измеша сеа се......ај нема везе.......

^^пуцај брате шо сакаш......шо те интересира

ама се измеша сеа се......ај нема везе.......
Чек...ман утд го прашав него му немале мавнато шамар..сеа тебе..ко си и се пуштал на некоја...имаш изеено шамар од незе???:pos2:

За кој си во Фудбал

ај и за мене Вистина!
Ех...за кој можи...туку ја за појче сум:pos2::pos2::pos2:Рома,манчестер и барса:pos2::pos2:нз ај за тебе да ми текни....дали те има таткоти или мајкати нашлакано до Т(Д)РТ!!!!!!!!!!!!(се заебавам со она ТРТ):pos2:

Ајде за мене прашујте ВИСТИНА БИРАМ

дааа бе шамар.....хаха
на боксои коа ме фати клоци тука паѓаа:vozbud::vozbud:лом ме напраи и штиклата на крај ја ја потфатив коа паѓав па ја помодрев малце:pos2::pos2:

цццц неам бе

и ај сеа убо да почнеме со ред

вистина дај те.......БЕЗ РИПАЊА!!!!!

дааа бе шамар.....хаха
на боксои коа ме фати клоци тука паѓаа:vozbud::vozbud:лом ме напраи и штиклата на крај ја ја потфатив коа паѓав па ја помодрев малце:pos2::pos2:

цццц неам бе

и ај сеа убо да почнеме со ред

вистина дај те.......БЕЗ РИПАЊА!!!!!
Заебаваш....??мене ми дојде ред да ме прашувате...ајде една вистина за мене:baeh:

ц ц ц ц какви стеее....ко че треба да ме прашуете нешш...сите чутената...а за да ве прашува..сите јас јас мене прашај ме... ц ц ц:vozbud:

Заебаваш....??мене ми дојде ред да ме прашувате...ајде една вистина за мене:baeh:

ц ц ц ц какви стеее....ко че треба да ме прашуете нешш...сите чутената...а за да ве прашува..сите јас јас мене прашај ме... ц ц ц:vozbud:
значи.......ете ти сеа бараш вистина......ја ќе те прашам нешо шо било и после барам и ја вистина или предизвик шо било па после следниот шо е ме прашуе нешо или ми дава предизвик зависи шо сум одбрал.......ти објаснуем пошо глеам не си сватил као се игра

он:шо да те прашам.....хммм......ај Женска дали си имал глеам 13 год имаш:vozbud::vozbud:

и ја барам уше една вистина

значи.......ете ти сеа бараш вистина......ја ќе те прашам нешо шо било и после барам и ја вистина или предизвик шо било па после следниот шо е ме прашуе нешо или ми дава предизвик зависи шо сум одбрал.......ти објаснуем пошо глеам не си сватил као се игра

он:шо да те прашам.....хммм......ај Женска дали си имал глеам 13 год имаш:vozbud::vozbud:

и ја барам уше една вистина
еххх....не сум сватил ама ајде нвм...туку..како да не...имаф ама сеа не.сите грди ми станаја:toe:

вистина или предизвик??

Де за мене една вистина ако може.

Де за мене една вистина ако може.
а ако неможе шо ???:vozbud::vozbud::smir:

шоо да те прашам......хммм.
ее да брат или сестра нешо да не имаш бе а ???не ми текиње друго да те питам:toe:

а ако неможе шо ???:vozbud::vozbud::smir:

шоо да те прашам......хммм.
ее да брат или сестра нешо да не имаш бе а ???не ми текиње друго да те питам:toe:

Абе ебаго воа можеш и на мсн да прашаш.
Немам иначе само сум јас:nesvest:Осамено сум кутрото:baeh:

Да...досадно е 7мо:jaj:чек еве ти и за тебе една вистина
Дали дури те испрашувале на училиште имаш прднато и од срам пропаднато вземја:vozbud:бтв фала мн:icon_redfа колку години имаше ти?

чек пошо прашајнево не е мн...погодно:pos2:да те прашам неш друго и после за мене В...Од кај си???ама вистина
Не немам фала му на бога. хаха Од Струмица сум иначе. Имам 14 години и сум осмо. СЕДМО Е НАЈУБАВО. Си учите за Миладинови, Рацин, читате драми, и драматизирате, учите романи ( што се преубави) и учите за полиноми( ептен важно) , хемија почнувате со најлесното, физика е супер. Аб еуживај
Даје ВИСТИНА ДАЈТЕ ВИСТИНА

Не немам фала му на бога. хаха Од Струмица сум иначе. Имам 14 години и сум осмо. СЕДМО Е НАЈУБАВО. Си учите за Миладинови, Рацин, читате драми, и драматизирате, учите романи ( што се преубави) и учите за полиноми( ептен важно) , хемија почнувате со најлесното, физика е супер. Аб еуживај
Зошто си нео-нацистка?

Вистина

Тука си другарке...:pos2::pos2:абе како 7мо најубо...добро нема врска то за мене ја со сите 5ки поминувам(можи една 4 да се најди)ама глупо е бе..тебе мози убо ти било со наставници имате таму...кај нас сето се...АЛКАЕДА...хитлеровци чеченци:pos2::pos2::pos2:туку ај да ми текни некоја вистина ама каква сакаш...непријатна..попријатна или пријатна:vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom